Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Iulia Albu, roast acid la adresa lui Micutzu: „Fii puțin creativ!”

Iulia Albu a venit în platoul România are Roast în cea de-a șasea ediție, pentru a susține Marmotele vesele. Creatoarea de modă nu a ratat momentul și i-a luat la roast pe cei din echipa adversă, dar cel luat în colimator a fost, de fapt, Micutzu.

iulia albu si micutzu romania are roast 15 iulie Galerie
Iulia Albu a venit la România are Roast să îi susțină pe cei din echipa Marmotele vesele. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a șasea ediție de România are Roast, Pârșii circumspecți au ajuns din agitația de pe Valea Prahovei direct la liniștea din Delta Dunării. Pârșii circumspecți au vizitat Sulina, unde nu le-a fost deloc ușor, iar de data aceasta, cea care i-a scos din încurcătură a fost singura femeie din echipă, Maria Popovici.

Întorși în studio, Mincu, Cristi Popesco, Cosmin Natanticu și Dan Frînculescu au avut un moment de „Râzi ca prostu”, cu glume bazate pe experiența de la Sulina. La final, Micutzu i-a întrebat pe cei de la Marmotele vesele ce părere au, iar printre susținătorii lor se afla și nimeni alta decât Iulia Albu.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 15 iunie 2022. Schimb de replici acide între Iulia Albu și Micutzu

Creatoarea de modă a venit în platoul emisiunii România are Raost și a făcut show, ca la fiecare apariție a sa. Vedeta nu a ratat ocazia să îi la roast pe câțiva dintre comedianți și s-au aruncat cuvinte grele. Iar schimbul de replici pe care l-a avut cu Micutzu a făcut deliciul publicului.

„Ca să fie totul mai ciudat, a venit și Iulia Albu”, a spus Micutzu, după momentul Pârșilor circumspecți.

„Bună seara! Bine v-am găsit. Sunt foarte bucuroasă că mă întâlnesc cu Natanticu. Aflu că după ce că nici nu știe să patineze, dă și la muscă tot prost”, a spus Iulia Albu despre fostul ei coleg de la Dancing on Ice – Vis în doi.

„Ce înseamnă dat la muscă?”, a întrebat, nedumerit, prezentatorul TV.

„Fii puțin creativ”, a fost răspunsul cu care Iulia Albu i-a dat pe toți pe spate. Însă schimbul de replici dintre Micutzu și Iulia Albu nu s-a oprit aici.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Loredana și Micutzu, schimb de replici savuros: „Cu nasul ăla...”

„Mă gândeam să iau plasa asta, ca să-ți prind glumele”, a continuat el. „Poți folosi o plasă, doar dacă ai o undiță potrivită să aduci peștele”, a mai spus vedeta.

„Nu, că n-aș vrea să dau la muscă. Mai aveți jocuri de cuvinte?”, a mai adăugat Micutzu, înainte de a primi replica supremă: „M-am gândit să te las și pe tine să vorbești puțin”.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Loredana și Micutzu, schimb de replici savuros: „Cu nasul ăla... România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Micutzu, înlocuit în rolul de prezentator. Cine i-a luat locu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x