Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Loredana și Pârșii circumspecți, roast acid pe ritmuri BUG Mafia

Loredana, Cosmin Natanticu, Dan Frînculescu și Mincu au interpretat, în varianta proprie, celebra piesă „Ridică-mă la cer”, lansată de artisă în colaborare cu BUG Mafia.

colaj foto loredana mincu natanticu si dan frinculescu romania are roast 22 iunie Galerie
Pârșii circumspecți sunt câștigătotii primului sezon de România are Roast. Echipa a sărbătorit în stil mare și a cântat, alături de Loredana, piesa „Ridică-mă la cer”. | Antena 1 / Romania are Roast

Primul sezon de România are Roast a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorii. După șase ediții în care Marmotele vesele și Pârșii circumspecți au luptat umăr la umăr, folosindu-și cele mai bune glume, premiul de azi a mers la Pârșii circumspecți.

Se pare că Bucureștiul le-a purtat noroc membrilor echipei, așa că Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu și căpitanul Cosmin Natanticu pleacă acasă cu cei 36.000 de lei. Dar nu înainte de un moment muzical, alături de Loredana!

Loredana, Cosmin Natanticu, Dan Frînculescu și Mincu au cântat „Ridică-mă la cer”, într-o variantă proprie

„Pentru prima oară în istoria emisiunii România are Roast, o să spun asta: „Aplauze pentru Loredana și Pârșii circumspecți””

Deși au câștiga finala România are Roast sezonul 1, a venit și rândul Pârșilor circumspecți să își ia revanșa pentru duetul Loredanei cu Nelu Cortea. Cosmin Natanticu, Mincu și Dan Frînculescu au intrat în pielea băieților de la BUG Mafia și au cântat alături de artistă, dar nimeni nu se aștepta la ce s-a întâmplat apoi.

Versurile celebrei piese rap „Ridică-mă la cer” au fost înlocuite cu un roast ca la carte, iar ce a ieșit a stârnit hohote de râs. „Mă uit în fiecare zi la Mincu și la Nata/ Parcă sunt tot mai terminați, mi se pune pata”, a început în forță Dan Frînculescu.

„Vino acum, ia-ne sus, îngerș/ Pe Maria, totuși, cred că ar fi bine s-o lași/ Chiar dacă a mai dat jos un pic și arată meserie/ N-o ridica până la cer că faci naibii hernie”, a mai spus comediantul pe ritmuri de rap autohton.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Loredana și Nelu Cortea, duetul deocheat care a stârnit hohote de râs

Dan Frînculescu nu i-a uitat nici pe adversarii lor, în care a lovit fără milă: „Închid versu cu Bordea și echipa lui/ Le-aș face și lor roast, dar n-am cui”.

„Ridică-mă la cer”, a intervenit și Loredana cu refrenul celebrei piese pe care a lansat-o în duet cu BUG Mafia. Ce a urmat e greu de descris în cuvinte, dar urmează încă 2 minute de râs garantat.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1. Ce va face Cătălin Bordea cu banii din premiul pentru „ultimul slăban”: „Nu îi împart”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x