Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Loredana și Taraful de la Vărbilău au ridicat platoul în picioare

Loredana și trupa Agurida au surprins din nou pe toată lumea cu invitații lor speciali. Primii care au urcat alături de ea pe scenă au fost celebra Doamna Mioara, împreună cu Taraful de la Vărbilău, iar reacția celor din platou a fost pe măsură.

colaj foto loredana si doamna mioara taraful de la varbilau romania are roast 22 iunie Galerie
Loredana și Doamna Mioara au urcat pe scena de la România are Roast în ultima ediție din acest sezon. | Antena 1 / Romania are Roast

Ultima seară de România are Roast, sezonul 1 vine cu o mulțime de surprize. Atât Marmotele vesele și Pârșii circumspecție, cât și Loredana, alături de trupa Agurida au pregătit momente demne de finală, iar invitații surpriză i-au surprins pe toți.

Piesele celebrului Taraf de la Vărbilău au răsunat pe scena de la România are Roast, sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Doamna Mioara și Loredana au făcut show

Momentul în care Taraful de la Vărbilău și-a făcut apariția pe scena de la România are Roast i-a făcut pe toți să aplaude frenetic. Alături de Loredana și de trupa sa, ei au interpretat piese celebre, spre deliciul celor din public, dar și al telespectatorilor.

Cu doar câteva instrumente și un acordeon, aritștii au făcut show total în finala România are Roast, sezonul 1. Versurile au vorbit de la sine și au stârnit hohote de râs, iar schimburile de replici dintre Loredana și doamna Mioara au făcut deliciul Marmotelor vesele și al Pârșilor circumspecți.

„Eu beau vin și sparg alune/ Și n-am pantaloni pe mine, fir-ar mama ei de viață, măi mândruță măi”, sunt doar câteva dintre versurile piesei „Cununăm și botezăm”, a Tarafului de la Vărbilău, care i-a ridicat pe toți la dans.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Loredana a „leșinat” pe scenă. Cum au reacționat colegii: „Sunteți ok?”

Nici piesa „Cheltuie nevasta” nu a lipsit de pe scena România are Roast, într-o interpretare de zile mari a Loredanei și a doamnei Mioara.

„Doamna Mioara, o artistă autentică”, a prezentat-o la final Loredana. „Taraful de la Vărbilău este datorită ei și acordeonului ei pe care îl poartă cu mândrie”.

„Dacă vreodată îi prindeți la un concert pe lângă voi, neapărat să mergeți ca să vă distrați cu adevărat”, a spus și Micutzu după momentul lor.

„Aceste cântece sunt de mahala și dacă tot vorbim de București și de muzica locului, aceste cântece sunt reprezentative, pentru că spun despre cum gândesc și trăiesc bucureștenii”, a mai adăugat Loredana.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Loredana, ținuta decoltată și transparentă care a lăsat totul... România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Micutzu a dat-o pe engleză: „We’re back in the platou”. Vezi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x