Antena Căutare

România are Roast, sezonul 1. Marmotele vesele și-au negociat la sânge punctele. Teodora Nedelcu a răbufnit. „M-au speriat puțin”

După ce au aflat câte puncte au făcut în runda finală, Marmotele vesele n-au mai rezistat și l-au tras la răspundere pe Rikito. Ce a spus Teodora Nedelcu despre Natanticu.

colaj foto marmotele vesele romania are roast 15 iunie Galerie
Teodora Nedelcu a fost nemulțumită de punctele oferite de Rikito și a răbufnit. Cum a reacționat. | Antena 1 / Romania are Roast

Marmotele vesele au fost puse din nou la încercare, în cea de-a șasea ediție de România are Roast. Echipa a ajuns, de data aceasta, la Constanța, unde au trecut prin probe de foc, dar care le-a adus zâmbetul pe buze atât lor, cât și celor care au trecut pe lângă ei.

Ca de fiecare dată, Micutzu a adus provocările prin trimișii lui la fața locului, iar distracția este asigurată de Vlad Cazino. În runda finală, Marmotele vesele au negociat la sânge cu Rikito pentru a-și primi punctele muncite.

Cum s-au descurat Marmotele vesele la probele din Constanța. Echipa, nemulțumită de punctajul oferit de Rikito

În runda finală de la România are Roast, episodul 6 din 15 iunie, echipele au aflat cum s-au descurcat pe parcursul celor trei probe din țară. Aflați pe faleza din Constanța, încă îmbrăcați în personajele de la probă, membri echipei Marmotele vesele au negociat la sânge punctele cu Rikito, pe care au reușit să îl sperie.

„Timpul expirase. Aș vrea să dau 2 puncte, din inimă, dar...”, a spus Rikito, care nici nu a apucat să temine propoziția că a și fost înrerupt.

„Cum dar? Fără dar? Te fac sushi, Rikito! Nu! Nu! 2 puncte”, a început să strige Nelu Cortea.

„M-au speriat puțin, sincer”, a recunoscut trimisul lui Micutzu la fața locului, înainte de a le oferi punctajul maxim.

„Am obținut 2 puncte și foarte multe datorită mie, pentru că am obținut cei 13 Lei, la final, de la cuplul care trecea prin spate”, a mărturisit Radu Bucălae, cu toate că Bordea a spus același lucru. „Bordea a zis cumva că el i-a luat”, a declarat șocat coechipierul lui.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Teo Ioniță, roast riscant pentru Micutzu: „E mai rapid ca orice mașină”

Teodora Nedelcu a cedat nervos la finalul probei de pe plajă. Ce a spus despre adverasul lor, Cosmin Natanticu

La final, după ce au fost nevoiți să participe la lupte tătărești, alături de mai mulți practicanți ai sportului, membri echipei Marmotele vesele au așteptat cu nerăbdare acordarea punctajului.

„Ați primit 2 puncte”, i-a anunțat Rikito, înainte ca Teodora Nedelcu să răbufnească.

„Nu, mă. Nu! Nu! Că iar o să vină ăia, au avut de gustat vin. Vine Natanticu chiomb acolo, 7 puncte. Și eu stau și mă lupt aici. Lasă-mă în pace, că am făcut accident vascular la 27 de ani”, a exclamat concurenta, care a revenit la sentimente mai bune după ce a aflat că Rikito a glumit.

„Rikito s-a jucat un pic cu noi. Cred că era supărat că l-am pus și pe el să se lupte cu noi. A vrut să-și părestreze punctul ăla pentru el, să-l ducă acolo în Japonia, la el”, a comentat Teo Ioniță.

România are Roast se vede în fiecare miercuri pe Antena 1, de la ora 20:30, iar distracția este asigurată de Vlad Cazino! Popcornul ți-l cumperi singur!

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Teo Ioniță, roast riscant pentru Micutzu: „E mai rapid ca ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x