Antena Căutare

Cum se voteaza: un jurat nu vede ce au decis ceilalti doi!!!

Pentru prima oara la o emisiune tv din Romania, unul dintre jurati nu vede ce verdicte dau ceilalti doi, decat dupa ce acestia voteaza iar "stelele" se aprind pe panou!

Pentru prima oara la o emisiune tv din Romania, unul dintre jurati nu vede ce verdicte dau ceilalti doi, decat dupa ce acestia voteaza iar "stelele" se aprind pe panou!

Romania Danseaza aduce si altceva in afara de spectacol si adrenalina! Si inovatie! Pana acum, la orice concurs televizat, eram obisnuiti ca juratii - doi, trei, patru -, sa discute intre ei inainte de a da verdictul final. Logic, se puteau influenta...

Acum, sistemul s-a schimbat! Artistul performeaza, isi termina numarul, iar juratii voteaza. Cum? Fiecare are, in dreptul sau, o "casuta" sub care se ascund doua butoane: unul rosu, celalalt verde. Altfel spus, DA si NU! Si mai altfel spus, o steluta rosie pentru NU, nu merge mai departe, si una aurita pentru DA, ne vedem in semifinale! In momentul votului din cutiuta, mana lui Bendeac, a Monicai ori a lui CRBL nu se vede, nu stii pe ce apasa! Dupa ce toti trei au "bifat", stelutele se aprind. Juratii nu le pot vedea decat pe panoul din fata lor, in momentul in care acesta clipoceste! Abia atunci se pot bucura sau intrista, dar e clar ca nu-si pot influenta, in niciun fel, deciziile!

RomaFest, ansamblul de dansuri tiganesti care a ajuns la Cirque du Soleil... Vanzatorul de la taraba care revolutioneaza dansul!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x