Antena Căutare

Rosa... o diva care nu tine cont de varsta!!!

Numele de scena, Rosa. Designer si coregraf, inca de la 16 ani! Pentru ea, pasiunea nu tine cont de varsta: ‘Viata mea este dansul, cum deschid ochii deschid radioul si, daca este ceva ce-mi place, dansez’. Prin bucatarie, prin camera, pe oriunde. Sotul confirma : ‘Danseaza, nu conteaza daca-i imbracata’. El, cel care o stie cel mai bine, ii este alaturi. Pentru ca se mentine mereu tanara, atat la minte cat si la trup.

Numele de scena, Rosa. Designer si coregraf, inca de la 16 ani! Pentru ea, pasiunea nu tine cont de varsta: ‘Viata mea este dansul, cum deschid ochii deschid radioul si, daca este ceva ce-mi place, dansez’. Prin bucatarie, prin camera, pe oriunde. Sotul confirma: ‘Danseaza, nu conteaza daca-i imbracata’. Hm... El, cel care o stie cel mai bine, ii este alaturi. Pentru ca se mentine mereu tanara, atat la minte cat si la trup.

Pe scena de la ‘Romania Danseaza’, insa, aceste calitati nu conteaza. Important este numai dansul. Stilul, pasul, ritmul. Iar Rosa a incercat sa demonstreze ca stie sa se miste. Pe Thalia, ‘Por Amor’, bijuteria lansata in anul 1997.

1, 2, 3… Start! Rosa poarta o masca pe fata. Si o pelerina neagra! Bendeac, sensibil la energia emanata, se ridica in picioare. Se danseaza… Bine, rau, avem spectacol ! Rosa isi termina numarul cu fruntea sus, dar juratii nu se lasa cuceriti. O singura stea aurie, de la acelasi Mihai Bendeac…

‘Nu am putut sa va oferim sansa pentru marele premiu, dar celebritatea v-am oferit-o’, incheie CRBL, prietenos.

Asta e, poate data viitoare, cine stie!

Adrian Popa, demonstratie exceptionala de dans contemporan... Pasiune si emotie pe scena "Romania Danseaza"! Tudor si Raluca au dansat tango argentinian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x