Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Ups! Alin Oprea i-a făcut avansuri lui Robert, pe față! Reacția lui l-a lăsat mască! „Dragule, eu aș vrea mai mult!”

Alin Oprea i-a făcut avansuri lui Robert, pe față, în episodul 27 din primul sezon al serialului „Sacrificiul”, iar reacția fostului iubit al Ioanei l-a lăsat mască.

Alin Oprea, interpretat de Alexandru Ion, în „Sacrificiul”.

Cel mai mare dintre cei trei fii ai lui Ștefan Oprea (Claudiu Istodor) l-a sunat pe Robert (Daniel Nuță), ca să se plângă de faptul că Eva (Maia Morgenstern) i-a primit în casă pe Mario (Dorian Popa) și Antonio (Gabi Ciocan).

„E incredibil! Casa tatălui meu e populată de tot felul de specimene dubioase! Niște așa-ziși veri, pe care femeia asta care i-a crescut pe frații mei îi recunoaște drept rude”, s-a plâns Alin Oprea, interpretat de Alexandru Ion.

Robert, însă, i-a spus că el are o altă opinie despre Eva, pe care o vede ca pe o doamnă, deși „a dat cu el de pământ” la un moment dat, având dreptate să facă acest lucru.

„Ce doamnă? O profitoare care a pus ochii pe tata la înmormântarea mamei. Îți dai seama? Cum e asta? Să te așa-zis îndrăgostești când e un coșciug între voi. Dragul meu, cu tine n-ar trebui să dea nimeni niciodată de pământ! Tu o să fii un mare doctor, dragule!”, i-a spus Alin Oprea lui Robert.

Poate plictisit de apelativul „dragule” sau de întreaga conversație, Robert a răspuns tăios: „Da, bine, mersi!”, după care a închis telefonul.

„Pentru puțin, deși eu aș vrea mai mult!”, a apucat să mai spună Alin Oprea, înainte de a-și da seama că i-a fost închis telefonul în nas.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!