Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul episodul 18. Cele trei surori au mers la Închisoarea din Pitești, secretul lui Alin este scos la iveală și Ioana regretă că nu a avut încredere în Andrei mai devreme

Episodul 18 din Sacrificiul a venit cu dezvăluiri noi! Momentele emoționante prin care au trecut cele trei surori aflate la Închisoare din Pitești le-au schimbat viețile. Iar Ioana și Andrei sunt în sfârșit pe linia de plutire cu relația lor.

Închisoarea din Pitești

După discutția de ieri în care Alin i-a propus tatălui lui să se căsătorească cu Lili, Ștefan Oprea îi arată o fotografia în care este surprins când se săruta cu alt bărbat!

Alin a rămas surprins la vederea aceste fotografii: „A fost o rătăcire de moment”, a spus acesta furios. Însă Ștefan s-a enervat spunându-i că din acest motiv nu-i lasă firma pe mână.

Tânărul i-a dezvăluit tatălui său că este sigur că aceasta este doar o fază și că "Pot şi vreau să iubesc şi o femeie!". Ștefan i-a acordat o șansă și i-a dat binecuvântarea lui să o cucerească pe Lili.

Eva Oprea le face o mărturisire şocantă surorilor sale, Elena şi Eliza, despre părinţii lor! Aceasta a citit dosarul părinților lor, și mandatul de arestare. Cele trei surori află adevărul crunt legat de ce s-a întâmplat cu părinții lor și au aflat că tatăl lor a fost profesor. Acesta este și motivul pentru care a fost arestat și ucis, din cauza faptului că intelectualii erau considerați dușmanii statului.

"Mai toţi intelectualii erau arestaţi şi consideraţi duşmani ai poporului!". Veorica este șocată de brutalitatea autorităților care i-au arestat părinții fix în ziua botezului Evei, fiind considerați de Elena „fără milă”.

Relu și Gheorghe sunt puși pe Mario! Aceștia au luat lopețile și sunt gata să-i dea o lecție tânărului care a stat cocoțat într-un copac. După ce a ajuns de la muncă, Relu și-a adus aminte cine la bătut, atunci când l-a văzut pe Mario cum se juca cu Iulia. Acesta a vorbit cu Generaul Gheorghi, s-au echipat cu două lopeți și au năpustit pe el atunci când a ieșit din casă.

Agilitatea lui Mario l-a ajutat să se urce într-un copac, însă cei doi nu vor să renunțe și îl tot amenință că îl vor bate. Iulia și Irina încearcă să calmeze situația, dar cei doi bărbați parcă au înnebunit! Irina a sunat-o și pe Ioana ca să vină să calmeze spiritele, iar aceasta a plecat în grabă. „Îl omor!”, a spus Ghorghe. „Îl vreau viu”, i-a răspuns imediat Relu, plin de furie.

După ce oamenii lui Ștefan Oprea îl răpesc pe Leo, Diva vine înarmată cu un pistol și își face dreptate! Aceasta declară război pentru toata familia lui Ștefan! Moldoveanul și oamenii lui îl duc pe Leo într-o clădire după ce află că Lili a fost îmbătat și înjosită de acesta. Îl cheamă și pe Ștefan pentru a rezolva situația, însă acesta este surprins de fapta lui Leo.

În timp ce Ștefan îl acuza pe Leo de acțiunile lui penibile, Diva apare îmbrăcată sexy, cu o perucă blondă și înarmată cu un pistol. Aceasta îi amenință pe bărbați și le declară război: „Vă zbor creierii la toți!” „E al treilea război mondial Fane! O să plătești și tu și familia ta!”, a spus Diva nervoasă. Aceasta l-a luat pe sărmanul Leo și au ieșit în grabă din clădire, lăsând privirile uimite ale celor doi bărbați în urma ei.

După ce s-au întors de la munte, Ioana și-a dat seama că intențiile lui Andrei sunt serioase și i-a povestit Irinei despre ce s-a întâmplat în escapada lor.

La munte, Andrei i-a dezvăluit Ioanei că o iubește cum nu a mai iubit pe nimeni și că își dorește ceva serios cu ea. I-a promis că va face totul doar ca să fie împreună și fericiți, iar ea a cceptat să-i mai dea o șansă.

În timp ce se gândea la experiența cu Andrei de la munte, Ioana a fost surprinsă de Irina, care a venit să-i aducă o părută. Acestea au început să vorbească despre Andrei și despre împăcarea lor. În sfârșit Ioana crede că lucrurile se mai lipezesc puțin și că ceva bun se întâmplă în viața lor.

Irina este foarte fericită pentru sora ei și crede că dacă se iubesc, relația lor va trece peste toate provocările și vor fi împreună. „Acum am încredere în el, pentru că îl iubesc!”, a recunoscut Ioana.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!