Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Andrei este adevăratul tată al copilului Ioanei! O apariție misterioasă o îngrozește pe Maria. Ce s-a întâmplat în episodul de joi din Sacrificiul

Sezonul 2, online. Ioana și Andrei sunt în al nouălea cer, după ce au aflat rezultatul noul test de paternitate. Veorica încearcă cu disperare să o facă pe Irina să renunțe la contractul pe care l-a semnat cu Diva. Soțul Mariei își face apariția în casa Oprea. Iată cele mai bune momente din episodul de joi din Sacrificiul- Alegerea.

Veorica află că Irina e cea care îi va purta copilul Divei şi încearcă să o convingă să renunţe la planul nebunesc. Răspunsul Irinei i-a adus lacrimi în ochi.

Ştefania descoperă plicul cu rezultatul testului de paternitate şi le dă vestea cea mare Ioanei şi lui Andrei. „Andrei, aici scrie că tu ești tatăl copilului!”, le-a spus Șetafnia, ținând în mână plicul cu rezultatul noului test de paternitate.

A venit momentul ca Robert să afle că Andrei este tatăl copilului Ioanei. Este acuzat în continuare de aceştia că a falsificat rezultatele primului test de paternitate.

Întreaga familie Oprea s-a strâns la masă. Animozitățile au fost uitate, pe moment, iar toată lumea a venit să sărbătorească faptul că Andrei este tatăl biologic al copilului Ioanei. Momentul emoționant este întrerupt de apariția unui bărbat, care ține în brațe un buchet de trandafiri...albi.