Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor (r)

Sacrificiul

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, episodul 12. Robert este din ce în ce mai gelos. Ioana și Andrei fac sex în camera de hotel

Episodul 12 din Sacrificiul aduce schimbări majore în cele trei familii. Robert (Daniel Nuță) vede când Andrei (Denis Hanganu) o cere în căsătorie pe Ioana (Oana Cârmaciu). Cu toate că Ioana înceracă să ascundă cererea în căsătorie și să-l liniștească pe Robert, acesta devine tot mai gelos. Lili se declară singură soția lui Andrei, furând inelul pe care îl pregătea pentru Ioana. Totul se schimbă atunci când Ioana și Andrei fac dragoste.

Episodul 12 din Sacrificiul aduce schimbări majore în cele trei familii. Robert (Daniel Nuță) vede când Andrei (Denis Hanganu) o cere în căsătorie pe Ioana (Oana Cârmaciu). Cu toate că Ioana înceracă să ascundă cererea în căsătorie și să-l liniștească pe Robert, acesta devine tot mai gelos. Lili se declară singură soția lui Andrei, furând inelul pe care îl pregătea pentru Ioana. Totul se schimbă atunci când Ioana și Andrei fac dragoste.

În episodul 12 din Sacrificiul. Ioana are o propunere total neașteptată pentru Robert. Cei doi vor să ducă relația lor la alt nivel.

Propunerea Ioanei îl ia prin surprindere pe Robert. Relația lor urmează să treacă la un alt nivel datorită propunerii primite. Aceasta îl întreabă pe Robert dacă vrea să se mute împreună la ea acasă, pentru o perioadă, până când reușesc să se mute singuri undeva.

Robert răspunde entuziasmat: „Da, normal că vreau!”

Sacrificiul, episodul 12. Andrei: „Cred că în felul acesta putem să trecem peste ce s-a întâmplat între noi”

Andrei (Denis Hanganu) își încearcă iar norocul. Hotărât, Andrei merge acasă la Ioana (Oana Cârmaciu) pentru a o cere în căsătorie.

- „Ce faci?”, îl întreabă Ioana intrigată.

- „Cred că în felul acesta putem să trecem peste ce s-a întâmplat între noi”, îi răspunde Andrei hotărât.

Robert surprinde momentul, stând în fața casei cu bagajul în mână.

Sacrificiul, episodul 12. Lili găsește inelul pe care Andrei i l-a oferit Ioanei

Căutând printre lucrurile lui Andrei, Lili găsește inelul. Fericită că bijuteria nu a ajuns încă pe degetul Ioanei, Lili și-l pune ea la mână. Toată familia este înștiințată că ea urmează să devină o femeie căsătorită.

Andrei se revoltă din cauza gestului făcut de Lili, dar dezamăgit fiind de refuzul Ioanei, acesta renunță să spună adevărul familiei.

Sacrificiul, episodul 12. Lili pregătește cununia religioasă cu Andrei. Iată ce a făcut viitorul mire.

În ciuda faptului că este ziua Ștefaniei, Lili își organizează logodna cu Andrei.

- „Ce-mi pasă mie de cea mică? Îi cântăm ceva și o trimitem la culcare!”, spune Lili plină de răutate, ignorând tot ce se petrece în jurul ei.

Cum nu își poate abține răutatea, Lili o invită pe Diva la cununie, sub pretextul împăcării.

În serialul Sacrificiul, episodul 12, Lili este umilită de toți invitații de la ziua Ștefaniei. „A lăsat-o mirele la altar și...”, comentează aceștia.

Ștefania își dorește să înlocuiască petrecerea de ziua ei cu o vizită la mare împreună cu Ioana și Andrei. Lili nu este anunțată și își așteaptă mirele la biserică până când își dă seama că acesta a lasat-o baltă.

Țiganii nu ratează momentul pentru a o ironiza: „A lăsat-o mirele la altar și...”.

Sacrificiul, episodul 12. Momente fierbinți! Ioana și Andrei au parte de o partidă de sex în camera de hotel

Răsturnare de situație în Sacrificiul, episodul 12. Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu) au parte de momente fierbinți. Cei doi se iubesc în camera de hotel.

Andrei ține să-i amintească Ioanei cât de mult o iubește. Cu toate că acesteia îi este frică șă-i recunoască sentimentele, iubirea dintre cei doi se vede în privirile lor.

- „Eu nu eram fericit azi când ne țineam de mână?!”, o întreabă Andrei pe Ioana pentru a evidenția cât de mult se bucură să fie alături de ea.

Dorința Ștefaniei de a ajunge la mare îi aduce pe Ioana și Andrei în situația de a împărți o cameră de hotel. Pentru că pasiunea și sentimentele sunt puternice, cei doi fac sex.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!