Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul: Victor divorțează de Maria, Diva îi mărturisește lui Mario că s-a îndrăgostit de el, Lili a trăit clipe de pasiune cu noul amant

Serialul Sacrificiul, sezonul 2, ne-a adus noi situații, dezvăluiri incredibile și povești ce ne-au ținut cu sufletul la gură. Diva îi mărturisește lui Mario că s-a îndrăgostit de el, Lili a trăit clipe de pasiune cu noul amant, Victor divorțează de Maria, însă nu poate să trăiască făra ea și o răpește.

Maria îi spune lui Amza că va divorța de Victor. Vor merge la notar ca să oficializeze separarea dintre ei. Fericit de vestea primită, Amza își sărută pasional iubita.

Victor încă își iubește soția și nu poate renunța la ea. Maria este sechestrată de soțul ei.

Victor îi face o vizită Lilianei, iar ea îl invită în dormitor. Cei doi își petrec noaptea împreună.

Maria îi spune psihologului că Victor are manifestări de psihopatie și îi este frică că îi va face rău atât ei, cât și lui Amza.

Diva îi spune lui Mario că ține enorm la el, dar nu poate avea o relație, viața ei este prea complicată în acest moment. Bobi îi surprinde pe cei doi îmbrățișați.

Maria îi spune lui Amza că a semnat primul act de divorț, dar decizia finală o va avea peste 30 de zile. Victor speră că se vor împăca până atunci și vor rămâne împreună.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro