Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Fanii Michaelei Prosan sunt în extaz! Cum s-a fotografiat actrița, în urmă cu câteva ore?! Imaginea are zeci de mii de like-uri

Superba Michaela Prosan a plecat într-o binemeritată vacanță. Actrița, care îi dă viață lui Lili în „Sacrificiul”, a publicat recent o fotografie ce i-a pus pe jar pe internauți!

Michaela Prosan

Instagram/ michaela.prosan

„Bonsoir!✨”

Cu un singur cuvânt, Michaela Prosan și-a înnebunit urmăritorii! Actrița din „Sacrificiul” a ajuns în Paris, unde își va petrece următoarele zile. O vacanță pe care o merita cu siguranță, după un an plin cu filmări pentru ultimul sezon din „Fructul Oprit” și primele două din „Sacrificiul”.

Actrița a împărtășit deja câteva momente din vacanță cu fanii, înă o fotografie a stârnit un val uriaș de reacții.

„Regina nopții fermecătoare”, „Esti foarte frumoasa”, „Minunată” sau „Parisu' pălește in fața frumuseții tale!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele acestora.

Bonsoir!✨

A post shared by Michaela Prosan (@michaela.prosan) on

Pe Michaela Prosan o vedeţi în fiecare miercuri și joi interpretând, fără cusur, rolul lui Lili din serialul de succes „Sacrificiul”.

Acum este în prim plan, are o mulţime de fani şi toată lumea o cunoaşte. Dar, oare la ce visa ea când era mică?

„Îmi doream să fiu stewardesă. Cred că marea majoritate a fetelor aveau visul ăsta, să devină stewardeze. Nu ştiu, eu am călătorit prima dată la 3 ani şi am rămas impresionată de cât de frumoase erau şi zâmbeau şi erau foarte drăguţe.

După care, ţin minte că la bunici am găsit un Almanah Cinema şi erau toate actriţele frumoase din anii, nu mai ştiu, anii '90, cam aşa. Şi am zis: vreau să fiu actriţă. Mi se păreau atât de frumoase. Nu ştiam eu ce implică asta dar am zis că dacă arată atât de frumos şi eu aş vrea să fiu la fel de frumoasă. Şi doctor! Doctor pentru că bunicul îmi zicea „când o să te faci mare să te faci doctor că o să avem nevoie de tine şi e bine să ştii meseria asta”, a mărturisit Michaela Prosan pentru Xtra Night Show.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!