Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Ioana Blaj din serialul Sacrificiul a găsit soluția! Cum rezistă să stea cu copiii în izolare

Și actorii din serialul Sacrificiul, difuzat de Antena 1, stau acasă în izolare. S-au adaptat momentului, iar unii dintre ei fac zilnic surprize fanilor!

Un exemplu în acest sens este Ioana Blaj, acriţa care îi dă viaţă Irinei în serialul Sacrificiul de la Antena 1. Actriţă şi viitoare mamă în film, soţie şi mamă devotată în viaţa de zi cu zi, Ioana a găsit câteva modalităţi extrem de interesante de a umple timpul petrecut acasă alături de băieţii ei.

citește și: Damian Drăghici din serialul Sacrificiul, spectacol emoționant, de la balcon! „Noi, artiștii, vă suntem datori să vă dăruim neîncetat hrană pentru suflet!” - VIDEO

Chiar dacă filmările pentru serialul Sacrificiul de la Antena 1 au fost momentan suspendate, din cauza epidemiei de coronavirus din România.

Ioana Blaj din serialul Sacrificiul a găsit soluția! Cum rezistă să stea cu copiii în izolare

Ioana Blaj din serialul Sacrificiul, de la Antena 1

Actrița s-a conformat restricțiilor impuse de către autorități, alegând să stea acasă cu familia, în izolare. Ce activităţi face cu copiii acasă și cum decurge o zi din viața ei, de când e cu familia în izolare?

Ioana Blaj a mărturisit că nu ratează ocazia de-a face tot felul de activități educative cu cei doi băieți. În plus, vedeta are și un proiect prin care citește povești și împarte totul cu cei peste 1.500 de abonați la canalul său de YouTube!

Urmărește clipul video de mai sus din Observator ca să afli mai multe detalii despre Ioana Blaj din serialul Sacrificiul, de la Antena 1!

Video