Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Lili a văzut filmarea cu partida de amor dintre Andrei şi Ioana! Detaliul ce a scos-o din minți! „Aş fi putut să trec peste orice, dar…”

Lili a văzut filmarea cu partida de amor dintre Andrei şi Ioana, iar un detaliu din imaginile video a scos-o din minți.

Lili. „Sacrificiul”.

„Nu am crezut niciodată că ai fi în stare de așa ceva!”, i-a spus ea lui Andrei.

Logodnicul ei i-a reproșat, la rândul lui, că s-a distrat cu cine a vrut ea. Ba a mai apărut și în ziare!

„Eu sunt o sfântă! Aş fi putut să trec peste orice, dar am văzut cum te uitai la ea! A, am înțeles! Ai plătit pentru câteva ore de plăcere… Pot să trec peste asta, dar am văzut cum te uitai la ea! La mine nu te-ai uitat niciodată așa! Am văzut cum vă mângâiați, cum o țineai în brațe. O doreai mai mult decât m-ai dorit pe mine vreodată!", i-a spus Lili lui Andrei.

„Tu ai stricat tot cu orgoliul tău de macho! Ce ai crezut? Că o să-ți pice în plasă? Tu ai picat în plasa ei! Tu!”, a adăugat ea.

Andrei i-a răspuns simplu – ea nu are cum să înțeleagă, deoarece nu iubește pe nimeni cu adevărat. Cei doi și-au spus că se urăsc, iar Lili a dat o replică neașteptată.

„Mă iubesc pe mine! Și de asta o să plec!”, a spus Lili, îmbrâncindu-l pe Andrei și precizând că nu mai vrea să fie soția lui.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro