Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Mădălina Bellariu Ion, noua actriță din Sacrificiul, ipostaze provocatoare lângă un celebru cântăreț

Mădălina Bellariu Ion va juca în sezonul 2 din Sacrificiul. Actrița a devenit cunoscută pentru rolul Elenei din serialul Tânărul papă, în care a jucat alături de Jude Law. Puțini își amintesc însă că tânăra a apărut extrem de sexy într-un videoclip alături de Randi.

Mădălina Bellariu Ion

În 2014, Randi lansa clipul piesei „Prietena ta”, clip ce o are pe Mădălina Bellariu Ion în prim-plan. Videoclipul piesei o arată pe frumoasă actriță în câteva ipostaze sexy.

Muzica și versurile au fost scrise de Rândi și ne vorbesc despre relațiile tot mai des întâlnite “pe interes” din prezent.

Mădălina Bellariu Ion (n. 7 octombrie 1991, Pitești, România) este o actriță română cunoscută pentru rolul Elenei din serialul Tânărul papă, în care a jucat alături de Jude Law și pentru mai multe roluri în filme horror, printre care și filmul indian Dobaara: See Your Evil, potrivit Wikipedia.

Pe Mădălina o să o puteți vedea în Sezonul 2 din Sacrificiul, serial care începe pe 12 februarie la Antena 1. Sacrificiul poate fi văzut live pe antenaplay.ro

Citește și: Mădălina Bellariu Ion, noua actriță din Sacrificiul, a fost „Regina Piteștiului”. Nu o să-ți vine să crezi cine era la un pas să-i fure titlul

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro