Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

O tragedie s-a petrecut în episodul 23 din Sacrificul. Familia lui Ștefan Oprea este în doliu, Diva îl dă afară din casă pe Bobi, iar Andrei este grav bolnav

Episodul de astăzi, 27 noiembrie, din Sacrificul a adus un eveniment tragic în familia lui Ștefan Oprea. În timpul unui conflict cu fratele său, Grig a fost împușcat mortal. Moartea acestuia este una împânzită de mister.

Sacrificiul, episodul 23 - Familia lui Ștefan Oprea este în doliu

În același timp, Diva are o criză de gelozie și îl dă afară din casă pe Bobi. Ea este convinsă că iubitul ei o înșeală. Cu ocazia pierderii casei, familia lui Leo face o ședință foto îmbrăcați în haine de țigani. În mijlocul lor se află Amza care se îndrăgostește iremediabil de Iris. Stările ciudate pe care le are Andrei în ultima vreme par să fie cauzate de o problemă gravă de sănătate. Ioana nu reușește să-l avertizeze la timp și un nou eveniment tragic pare să marcheze iar familia Oprea.

Diva, criză de gelozie: „Eu nu o să tolerez un bărbat care să mă înșele!”. Lovitură uriașă pentru Bobi!

În episodul 23 din Sacrificiul, Diva îl dă afară din casă pe Bobi. Decizia pare să fie una definitivă cu toate că Bobi refuză să o creadă.

Ironică, Diva îi lasă iubitului său o mașină scumpă, „aspirator de femei”, pentru a-și reface viața. Ea este convinsă că a fost înșelată și este hotărâtă să-l dea afară din casă pe Bobi.

„Îți faci bagajele și pleci!”, i-a strigat Diva lui Bobi.

Iris îl cucerește definitiv pe Amza. Între cei doi se înfiripă tot mai mult o poveste de dragoste

În episodul de astăzi, 27 noiembrie, din Sacrificiul, se înfiripă o frumoasă poveste de iubire între Iris și Amza. Cei doi petrec momente speciale împreună, iar Amză profită de ocazie și se apropie tot mai mult de Iris.

În familia lui Leo, Amza pare să se simtă în largul lui. Ba mai mult, mamei Gela îi devine tot mai simpatic. Fiul lui Ștefan Oprea se îndrăgoște definitiv de Iris în momentul în care o vede îmbrăcată în țigancă.

Profitând de noua costumație, Amza o fotografiează pe Iris în toată splendoarea ei de țigancă. Cei doi petrec momente frumoase împreună.

Pe de altă parte, Iris îi dovedește lui Leo că nu și-a încălcat promisiunea față de el.

Un foc de armă schimbă totul în „Sacrificiul”. Eva: „A fost un om atât de bun, pâinea lui Dumnezeu”

Un eveniment tragic margează episodul de miercuri, 27 noiembrie, din „Sacrificiul”. Grig este împușcat în timpul unui conflic cu Ștefan.

Lili se întoarce de la doctor cu primele ecografii. În timp ce Andrei privea primele fotografii cu copilul lui Lili, o împușcătură se aude de afară.

Toată familia se strânge în jurul lui Grig care zace într-o baltă de sânge. Ștefan cheamă o ambulanță.

Toate eforturile au fost în zadar! Eva: „A fost un om atât de bun, pâinea lui Dumnezeu”. Vezi materialul video pentru a afla ce se întâmplă cu Grig.

Veste îngrozitoare în „Sacrificiul”! Ioana află că Andrei este grav bolnav

În episodul de astăzi, 27 noiembrie, din „Sacrificiul”, Andrei ajunge la spital pentru câteva analize. Robert îi vede rezultatele și o sună îngrijorat pe Ioana.

Febra de care suferă Andrei, în ultima vreme, pare să fie o problemă mai gravă decât și-ar fi putut închipui.

Robert o sună îngrijorat pe Ioana. Andrei are grave probleme cu inima și fiecare cliplă fără tratament îi poate fi fatală. Ioana îl sună îngrijorată pe Andrei dar pare să nu poată evita o tragedie.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!