Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Oana Cârmaciu a trăit un moment groaznic la filmările pentru „Sacrificiul”! Ce s-a întâmplat la scenele de amor. „Ei erau uzi până la piele și eu nu reaușeam să plâng” - INTERVIU

Oana Cârmaciu ne-a povestit despre cel mai greu moment pe care l-a trăit în timpul filmărilor pentru „Sacrificiul”,  în care ea o interpretează pe Ioana Popescu. Actrița a mai dezvăluit, între altele, și care este realitatea din spatele scenelor de amor ce au apărut în serial.

Oana Cârmaciu.

Personajul ei a apărut în scene de amor atât cu Denis Hanganu, care îl interpretează pe Andrei, cât și cu Daniel Nuță, care îl interpretează pe Robert. Aceste scene s-au numărat printre cele mai dificile.

Însă, cel mai greu moment de la filmările pentru „Sacrificiul” nu a avut legătură cu secvențele de amor, ci cu o secvență în care Ioana Popescu trebuia să plângă, iar actrița Oana Cârmaciu nu reușea să facă acest lucru.

Redăm interviul integral cu Oana Cârmaciu:

Ai filmat secvențe de amor, atât cu Denis Hanganu, cât și cu Daniel Nuță. Ai putea să ne descrii cum se filmează astfel de secvențe, mai exact? Ce se petrece dincolo de ceea ce vedem noi la televizor? Trebuie să fie dificil!

Da, de obicei astfel de secvențe sunt mai dificil de filmat pentru că în parte sunt coregrafiate, iar altă parte este „freestyle-ul” actorilor. Când e vorba de lucruri atât de intime, e ciudat să fii și implicat, dar și în unghiul potrivit pentru cameră. Partea bună este că am avut toată susținerea echipei și eu m-am simțit cât se poate de confortabil.

Ioana a vărsat foarte multe lacrimi pe parcursul primului sezon al serialului. La ce te gândeai tu, Oana, ca să poți să plângi în fața camerelor?

Cred că am epuizat majoritatea scenariilor nefericite din viața mea (râde). Din fericire, e cumva terapeutic, pentru că găsești un loc unde poți să plângi din motive pentru care nici nu știai că ai inhibat niște lacrimi.

Care a fost cel mai greu moment de la filmări pentru tine și de ce?

Apropo de plâns! A fost un moment pe la început în care pur și simplu nu am știut să gestionez tensiunea. Trebuia să plâng, într-o cameră de hotel. Era vineri, ultima secvența. Ploua cu găleata și o echipă de vreo 5-6 oameni stăteau afară pe balcon să țină lumina. Pur și simplu nu puteam. Cu cât eram mai tristă și mă uităm la ei deveneam mai panicată că ei mă asteaptau pe mine și sunt uzi până la piele și eu nu reușesc să mă mișc mai repede. A fost groaznic. Dar am reușit până la urmă.

În ultimul episod, Ioana șochează pe toată lumea și mai ales pe Andrei, când fuge chiar înainte de a se căsători, după ce află că este însărcinată, iar copilul ar putea fi al lui Andrei sau al lui Robert. Ce crezi tu despre decizia ei?

Cred că este o decizie imatură și că lucrurile puteau fi rezolvate diferit. Pe de altă parte într-o astfel de situație nu știi cum ai reacționa până nu ți se întâmplă.

Ți-ai pune în pericol cariera, așa cum a făcut-o Ioana, pentru a te dedica unei persoane care are nevoie de ajutorul tău?

Probabil că da. Dacă iubesc persoană respectivă și nu găsesc altă soluție. Deși sunt genul de persoană care găsește varianta funcțională pentru toată lumea. E timp pentru toate. Aspectele vieții se completează, nu se exclud.

Ce crede Ioana despre iubire am aflat, dar tu ce crezi despre iubire? Ce înseamnă ea? Poate exista în viață de mai multe ori sau simultan pentru mai multe persoane?

Cred că „îndragosteala” se întâmplă. Iubirea este o alegere zilnică. Da, cred că putem iubi multe persoane și în timp și simultan, dar în moduri complet diferite.

Cum îți vei petrece Crăciunul și ce trebuie să îți aducă Moșul neaparat?

Îmi voi petrece Crăciunul cu familia. E sărbătoarea mea favorită și nu mi-ar plăcea s-o petrec în nicio altă formulă. Mi-ar plăcea ca în curând toată familia din toate părțile să se poată strânge la mine acasă și eu să fiu „organizatorul oficial al Crăciunului”, poate la anul. Până atunci îmi mai exersez rețete de prăjituri etc. La capitolul cadouri îmi plac casele împodobite, străzile luminoase, mirosul de prăjituri, colindele, oamenii fericiți, familiile și prietenii la mese râzând și distrându-se. Oameni oferind și primind. Oameni deschiși, bucuroși și recunoscători. Practic, Crăciunul cu tot ce înseamnă el e cadoul meu preferat!

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!