Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Oana, Denis şi Daniel, actorii principali din Sacrificiul, dezăluiri despre finalul primului sezon

Oana, Denis şi Daniel, actorii principali din Sacrificiul, au venit în platoul Observator cu detalii picante din culisele serialului care ajunge în această săptămână la final de sezon. Aveţi episoade nou-nouţe astăzi şi mâine, când multe răsturnări de situaţie sunt pe cale să se întâmple.

În aceste momente vrem însă să ne concentrăm pe povestea personajelor principale. Triunghiul amoros format din Ioana, Andrei şi Robert şi pe povestea femeii prinse între două iubiri.

În vreme ce Robert este îndrăgostit de Ioana pentru că îi leagă acelaşi trecut, Andrei luptă din răsputeri să fie cu ea ca să construiască un viitor împreună. Dezbatem de îndată cum stau lucrurile, dar haideţi, întâi şi întâi, să urmărim materialul următor, ca să înţelegem puţin care sunt legăturile dintre ei.

Ioana şi Andrei. Doi tineri din două universuri diferite, dar pe care iubirea îi aduce în aceeaşi lume. Ea, medic. El, băiat de bani gata. Împreună construiesc o poveste de dragoste din pierderi, regăsiri şi din multe sacrificii.

De cealaltă parte, Robert, şi el doctor de profesie, luptă pentru inima Ioanei. Împreună au un trecut comun - au urmat împreună Facultatea de Medicină şi sunt uniţi de acelaşi ţel - acela de a salva vieţi.

Pentru tânără este aşadar o alegere dificilă, între iubirea din adolescenţă şi cea descoperită la maturitate.

A câştigat iubirea, cum e normal în viaţa asta.

Iar triunghiul amoros generează multe situaţii tensionate. Mai ales că drumurile lui Andrei şi ale lui Robert se întâlnesc des. Iar asta face, aşa cum vă puteţi imagina, ca lucrurile să degenereze.

Rămâne de văzut dacă, până la urmă, Ioana va rămâne cu Andrei, acum, la finalul primului sezon, căci un alt personaj-cheie din serial pune la cale un plan diabolic.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!