Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Oana Zăvoranu, despre prima secvență din „Sacrificiul”: „Am îngheţat în apă și am răcit!”

Cu o revenire spectaculoasă pe micile ecrane după 15 ani, în noul serial produs de Ruxandra Ion, „Sacrificiul”, ce va avea premiera  pe 11 şi 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, Oana Zăvoranu nu s-a dat în lături de la nicio provocare.

Cu o revenire spectaculoasă pe micile ecrane după 15 ani, în noul serial produs de Ruxandra Ion, „Sacrificiul”, ce va avea premiera pe 11 şi 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, Oana Zăvoranu nu s-a dat în lături de la nicio provocare.

Diva (Oana Zăvoranu) este o cunoscută prezentatoare de televiziune care s-a retras din viața socială și trăieşte din câteva afaceri mici, dar care datorită renumelui ei sunt un adevãrat succes. Alături de iubitul ei, Boby (Conrad Mericoffer), Diva locuieşte într-o casă spectaculoasă pe malul unui lac cu o priveliște cu adevãrat regală. Liniștea lor este însă tulburată când familia Zamfir se mută lângă ei.

Aceasta va fi şi prima scenă în care telespectatorii o vor putea urmări pe Diva, mâine seară de la 20:00, la Antena 1.

„Prima mea secvenţã are loc la piscinã. Chiar dacã am filmat la începutul lunii iunie, am avut <<norocul>> unei zile cu adevãrat friguroase. Toatã echipa era îmbrãcatã gros, eu defilam în toatã splendoarea în costum de baie J Momentul culminant a fost sãritura în piscinã, cu nu mai puţin de 5!!! duble. Am îngheţat în apã şi am rãcit, însã am vãzut secvenţele la avanpremiera serialului şi pânã şi eu, care sunt cel mai aprig critic al meu, pot spune cã a meritat tot efortul!”, a declarat Oana Zãvoranu.

Pe Diva, telespectatorii o vor putea descoperi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00 în „Sacrificiul”, noul proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul este o saga de familie un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!