Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Ce copii talentați are Maia Morgenstern! Actrița din serialul Sacrificiul a făcut dezvăluiri incredibile

Maia Morgenstern a fost căsătorită în perioada 1983-1999 cu actorul Claudiu Istodor, dar asta nu i-a împiedicat să joace în numeroase spectacole împreună. Celebra actriță a dezvăluit detalii incredibile despre viața personală și despre copiii ei! 

Maia Morgenstern a fost căsătorită în perioada 1983-1999 cu actorul Claudiu Istodor, dar asta nu i-a împiedicat să joace în numeroase spectacole împreună. Celebra actriță a dezvăluit detalii incredibile despre viața personală și despre copiii ei!

Claudiu, în calitate de fost soț, a vorbit la superlativ despre Maia, care i-a dăruit un băiat, pe Tudor Istodor: "Jocul actoricesc trebuie să fie plăcut, trebuie să te uiţi în ochii colegului de scenă, aşa că noi ne simţim bine în spectacole. Îi dau Maiei sfaturi despre teatru, dar mai ales despre viaţă". Iar ea l-a completat: "Da, iar eu le primesc!".

Cum talentul se moşteneşte, iată că şi Tudor şi Cabiria, cei doi copii mai mari ai Maiei, au ales să îmbrăţişeze meseria de actor. Mai mult, celebra artistă a jucat adesea alături de ei. Maia Morgenstern şi Tudor au fost pe acelaşi afiş în "Hamlet", „Tango Final", "Tragedie dentară", dar şi în filmul „Domnişoara Christina" şi în spectacolul "Profesiunea doamnei Waren".

Cabiria, colaborator la Teatrul Evreiesc de Stat, este studentă în Cluj, la Facultatea de Actorie. Cu ea, Maia Morgenstern a apărut în piesa "Mazl Tov… And Justice For All!". Dar cei trei au avut privilegiul de a-şi da replica, în "De la Caragiale la Şalom Alehem".

Maia Morgenstern s-a născut la 1 mai 1962, la Bucureşti. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică ''I.L. Caragiale'' în 1985, la clasa prof. Dem Rădulescu. În perioada 1985-1988 a fost actriţă la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ. În 1988 a primit menţiune la Festivalului Naţional de Film de la Costineşti, pentru rolul din filmul ''Maria şi marea''.

Claudiu Istodor s-a născut la 5 septembrie 1960 şi a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în 1984, la clasa prof. Sanda Manu. După absolvirea Institutului a fost repartizat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, unde a activat până în 1988. Din 2012 este actor la Teatrul Mic din Bucureşti.

Pe Maia Morgenstern o puteți vedea jucând alături de Claudiu Istodor în super serialul Sacrificiul, ce va avea în curând premiera, la Antena 1!

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ .

Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!