Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Ioana leșină în timp ce Robert și Andrei se iau la bătaie! Cine este tatăl copilului?

În primul episod din sezonul 2 al serialului Sacrificiul apar situații tensionate! La scurt timp după ce Ioana a anunțat că este însărcinată, Robert și Andrei au avut parte de o confruntare de zile mari!

Ioana trece prin alte momente tensionate atunci când ajunge acasă și dă ochii cu Robert, care a fost chemat de mama tinerei.

  • Deși el pare fericit că va deveni tată, Ioana nu este bucuroasă de revedere. Lucrurile se complică tot mai tare în primul episod din sezonul 2 al serialului Sacrificiul.

„Așa reacționează un tată fericit! Andrei a reacționat așa?!”, a încercat mama Ioanei să îi apropie pe cei doi.

Andrei și Robert s-au luat la bătaie, după ce au aflat de sarcina Ioanei

Robert încearcă să își arate entuziasmul, dar nu mai trece mult și în casă își face apariția Andrei. Acesta dezvăluie că a obosit să mai lupte și să se mai gândească la ce e bine sau rău și că tot ce își dorește este să își vadă liniștit de viață, alături de Ioana și copil.

Doar că Robert nu reacționează bine și îi reproșează faptul că nu poate pretinde acest lucru și că ar trebui să accepte că a pierdut această luptă, pentru inima Ioanei.

„De când ai cunoscut-o pe Ioana, pentru tine nu a fost altceva decât un trofeu”, i-a zis Robert lui Andrei.

Spiritele s-au aprins și cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie, dar a intervenit tatăl Ioanei și i-a gonit pe cei doi.

Mai târziu, Andrei vrea să o recucerească pe Ioana și, la sfatul lui Amza, pregătește o surpriză de zile mari pentru cea pe care o iubește! Acesta se apucă și construiește un pătuț pentru copilul pe care Ioana îl așteaptă, iar reacția acesteia este una de fericire!

„Au fost momente grele, dar nicoidată nu am încetat să te iubesc, ba dimpotrivă. Cu fiecare secundă care trecea simțeam că dragostea asta crește și că dacă nu te mai văd o data o să mă sufoc. Eu o să fiu mereu alături de tine, indiferent ce surprize ne mai rezervă viața”, a zis Andrei.

Doar că Robert își face apariția și lucrurile se schimbă complet. Acesta se ceartă iar cu rivalul său, iar lucrurile scapă de sub control.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro