Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Certuri și clipe de groază la casa familiei Oprea! Robert trece la amenințări: „O să vedeţi de ce sunt în stare pentru copilul meu”

În episodul 2 din sezonul 2 al serialului Sacrificiul, Robert nu își mai poate stăpâni furia și trece la amenințări!

Robert din Sacrificiul revine la casa familiei Oprea, acolo unde Ioana a petrecut noaptea alături de Andrei. Fericirea și liniștea celor doi se tulbură de îndată ce Robert începe să amenințe că nu este dispus să renunțe la copil și la tânăra pe care el spune că o iubește.

„Eu și Ioana suntem o familie și vom avea un copil, înțelege”, i-a zis Andrei.

„Nu poți să-mi furi familia, e și copilul meu (...).Tu ai ceva ce e al meu și nu plec nicăieri, înțelegi?”, a încercat Robert să se apere, în dorința lui de-a lupta pentru inima Ioanei și pentru copilul pe care îl paortă în pântece.

Robert luptă pentru Ioana și pentru copilul despre care crede că e al lui

„E dreptul meu la copilul ăsta, nu puteți să-mi furați coplul (...) O să vedeţi de ce sunt în stare pentru copilul meu!”, a amenințat Robert pe toată lumea, înainte de părăsi curtea familiei Oprea.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală în episodul 2 din sezonul 2 al serialului Sacrificiul? Află totul urmărind materialul video de mai sus!

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro