Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Totul a luat o întorsătură neaşteptată! Ștefania este în comă, Andrei este grav bolnav, iar Mario este convins că va fi tată. Ce s-a întâmplat în „Sacrificiul”, episodul 24

Ce s-a întâmplat în „Sacrificiul”, episodul 24. Grig a fost împușcat mortal și acesta nu a apucat să dezvăluie cine a fost ucigașul. Nu mai durează mult și o altă tragedie se întâmplă.

Sacrificiul, episodul 24

Andrei a avut un accident cumplit de mașină și Ștefania, care se afla cu el, se află în stare critică.

Se dă alarma și toată lumea pornește la spital, pentru a afla ce se întâmplă cu Ștefania.

„Profesorul vrea să facă mai multe teste, pentru a vedea dacă are activitate cerebrală. Dspre Andrei vrei să știi? Vino cu mine...”, a zis Robert Ioanei, care a ajuns la spital.

„Mi s-a făcut rău, am fost un prost, trebuia să-l las pe Robert să mă consulte. Jur că n-am vrut! Vreau să știu cum e Ștefania”, a mărturisit Andrei Ioanei, aflată la patul acestuia, la spital.

Evenimentele neplăcute se ţin lanţ de familia Oprea. Andrei și Ștefania ajung la spital în stare gravă, viețile lor sunt în pericol

În episodul de astăzi, 28 noiembrie, din „Sacrificiul”, Andrei și Ștefania ajung în stare gravă la spital. Din cauza probelemlor de sănătate, Andrei provoacă un accident rutier care s-ar putea să-l coste viața surorii sale.

În toiul nopții Eva află că Andrei și Ștefania sunt la spital în stare gravă. Cele trei familii din Sacrificiul se strâng la spital pentru a le fi alături celor doi răniți.

Robert îi dă o veste îngrozitoare Ioanei, Ștefania este la terapie intensivă. Micuța se află sub îngrijirea medicilor aflându-se în comă.

În fața Ioanei, Andrei se învinovățește pentru tot ce s-a întâmplat. Văzându-l pe patul de spital, Ioana ia o decizie radicală în ceea ce privește relația dintre ei doi.

Ștefania ajunge în comă la spital, în urma accidentului provocat de Andrei. „Mamă, eu nu vreau să mă întorc acolo. Este prea multă durere”

Satrea Ștefaniei este una foarte gravă, nimeni nu știe dacă aceasta își va reveni. Pe patul de spital, Andrei află că accidentul provocat de el a dus-o pe sora lui la terapie intensivă, în comă.

Cu lacrimi în ochi, Ioana o imploră pe Ștefania să lupte pentru viața ei, însă micuța pare să aibă alte panuri. În vis, micuța Ștefania îi mărturisește mamei sale că și-ar dori să nu se mai întoarcă niciodată.

„Mama, eu nu vreau să mă întorc acolo. Nu mai pot! Este mult prea multă durere acolo!”, îi spune Ștefania mamei sale.

Starea fetiței încinge spiritele pe holurile spitalului. Narcisa îl învinuiește pe Andrei în fața tuturor.

Revoltător! Starea Ștefaniei este motiv de bucurie pentru Lili: „Dacă o să crape aia mică, Ioana nu o să-l ierte niciodată pe Andrei”

După ce Ștefan se întoarce acasă, în zori, este sunat de Eva. Acesta află că Ștefania și Andrei se află la spital, în stare gravă. Lili, auzind vestea, nu se poate abține și vede în această tragedie oportunitatea de a scăpa de Ioana din viața lui Andrei.

Lili se bucură din tot sufletul de starea Ștefaniei. Aceasta vede, în tragedia familiei Oprea, o oportunitatea: „Dacă o să crape aia mică, Ioana nu o să-l ierte niciodată pe Andrei”, spune Lili fericită.

Lili nu este singura care se bucură de această tragedie. Diva află din presă tot ce se petrece în familia Oprea și nu ezită să-și ascundă zâmbetul.

Cine este tatăl copilului lui Lili? Mario: „Am să cer test de paternitate. Dacă este al meu, eu îl cresc!”

În episodul 24 din serialul „Sacrificiul”, Mario află că Lili este însărcinată. El crede că va deveni tată dar Lili neagă această posibilitate cu toate că știe foarte bine ce s-a întâmplat între ei.

Mario este măcinat de vestea aflată și ține să vorbească între patru ochi cu Lili. Cu toate că ea neagă această posibilitate, Mario vrea să fie sigur.

Refuzând să creadă că Lili este însărcinată cu Andrei, așa cum susține ea, Mario îi spune: „Eu am să cer test de paternitate. Dacă este al meu, eu îl cresc! Eu o să fiu tatăl lui!”

Neliniștit, Mario îi mărturisește fratelui său că o să fie tată și că Lili este însărcinată cu el. Discuția este auzită, din greșeală, de cine nu trebuie.

Brândușa, mama Ștefaniei, cu ochii în lacrimi: „De ce nu vrei să te trezești? Te cheamă!”

Brândușei, mama Ștefaniei, apare la spital pentru a-și veghea fiica. Cu toate că Ștefanie îi aude pe toți cei care au venit în vizită, aceasta vrea să rămână în ceruri alături de mama ei.

Ștefania este încă în comă și nu dă semne să-și revină prea curând. Cu toate că Veorica și Ștefan vin să o vadă, iar aceasta îi aude, Ștefania preferă să rămână alături de Brândușa.

Veorica este sfâșiată de durere când își vede nepoata pe patul de spital. Spiritul Brândușei le privește în lacrimi: „Mamă, dacă nu erai tu, eu nu o păstram pe Ștefania!”

La Ștefania ajung și Ștefan. Tatăl fetei îi promite că totul se va schimba dacă se trezește, acesta îi mărturisește că este cel mai bun lucru din viața lui.

Speriată, Brândușa își întreabă fiica: „De ce nu vrei să te trezești? Te cheamă!”

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro