Scena Misterelor

JOI | ora 20.00

Maria Cârneci, înghesuită într-o cabină telefonică de un Făt-Frumos… fierbinte și aproape dezbrăcat! Duban: „Perdele n-aveți pentru ei?”

 

Maria Cârneci a fost înghesuită într-o cabină telefonică de un oaspete… fierbinte și aproape dezbrăcat, în cea de-a treia ediție a emisiunii „Scena misterelor”, într-una dintre provocările lui Dan Negru în urma căreia vedetele au putut câștiga indicii.

„Perdele n-aveți pentru ei acolo?”, a reacționat Andrei Duban.

Maria Cârneci și Andrei Duban au trebuit să răspundă corect la o serie de întrebări pentru a câștigă un indiciu, în urmă căruia să ghicească vedetea din spatele măștii de Shrek, de la „Scena Misterelor”.

De fiecare dată când unul dintre ei a răspuns greșit la o întrebare, a primit câte un oaspete, iar la fiecare răspuns corect, oaspetele a părăsit cabina.

Primul oaspete nepoftit în cabina telefonică a Mariei Cârneci a fost unul… fierbinte. Andrei Duban nu a avut parte de același noroc numaidecât.

Indiciul a fost câștigat de Andrei Duban.

Cum s-au descurcat cei doi și câți oameni nepoftiți i-au înghesuit în cabinele telefonice puteți vedea în clipul de mai sus din emisiunea „Scena misterelor”.

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagramfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI