Antena Căutare

Romică Țociu și Dan Negru vor umple România de măști în „Scena Misterelor”: „O să vedeți un altfel de Dan Negru!”

România se umple de măști! „Scena Misterelor” începe joi, 28 februarie, de la ora 20:00! Co-prezentatorul lui Dan Negru, Romică Țociu, și Cosmin Seleși ne-au dezvăluit câteva detalii din culisele emisiunii.

România se umple de măști! „Scena Misterelor” începe joi, 28 februarie, de la ora 20:00! Co-prezentatorul lui Dan Negru, Romică Țociu, și Cosmin Seleși ne-au dezvăluit câteva detalii din culisele emisiunii.

Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Romică Țociu când a aflat că va prezenta „Scena Misterelor” alături de Dan Negru?

Când am auzit, mi-am luat o cască de motociclist, știi că Dan dă din mâini, am zis că nu vreau să plec cu capul spart. Pe zi ce trece, colaborarea cu Dan este din ce în ce mai interesantă.”

Scena Misterelor este un show de divertisment de proporții. E atâta muncă acolo, e o desfășurare imensă de forțe. Te ia cu amețeală când vezi câtă muncă este în spatele unui asemenea show”, a ținut să precizeze Romică Țociu.

Șase vedete permanente – Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Andrei Duban și Dorian Popa – și patru vedete care se vor schimba de la o ediție la alta au misiunea să ghicească cine se află în spatele măștilor.

Fiecare ediție va aduce în fața publicului șase măști, în trei Tablouri distincte. Fiecare tablou ar putea fi considerat o călătorie în timp căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvență dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat.

Scena misterelor, cu Dan Negru, începe din 28 februarie, la Antena 1... Dan Negru, luat prin surprindere, cu doar câteva ore înainte de ziua lui! „Nu obișnuiesc să fac mari petreceri”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x