Scena Misterelor

JOI | ora 20.00

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete ascund măștile spectaculoase

 
+11 click pentru
galerie

Scena Misterelor, emisiunea prezentată de Dan Negru la Antena 1, are premierea în 28 februarie. Pe cine ascund măștile spectaculoase la Scena misterelor, cel mai nou show al Antenei 1, cu Dan Negru și Romică Țociu.

Cea de-a treia ediție  “Scena misterelor”, a ascuns în spatele măștilor celebrități din sport, politică și lumea artistică și au pus în încurcătură vedetele din platou care au avut misiunea să le ghicească.

Anna Lesko a fost superba prințesă albastră din “Avatar”, Laura Lavric l-a întruchipat pe unul dintre cei mai mari cuceritori din istorie, conducătorul mongol Ginghis Han, iar celebrul portar Helmut Duckadam s-a deghizat în căpcăunul Shrek.

Politicianul Petre Roman s-a ascuns în spatele personajului biblic Noe, Nico a fost un imitator mai puțin inspirat al lui Elvis Presley, în timp ce Jean de la Craiova a urcat pe scenă în rolul tăurașului Ferdinand.

Ajutoare de mască au fost cunoscuți actori ai scenei românești: Claudiu Bleonț, Tania Popa, Nicodim Ungureanu și Alin Gheorghișan. Un alt invitat special al serii a fost Radu Sârbu, fostul component al trupei O-Zone.

Ce vedete au ascuns măștile în cea de-a doua ediție Scena Misterelor

Cea de-a doua ediție Scena Misterelor, cu Dan Negru și Romică Țociu a fost absolut spectaculoasă. CRBL, Dani Oțil, Lidia Buble, Andrei Ștefănescu, Gelu Voicu și Marian Drăgulescu sunt celebritățile care s-au ascuns în spatele măștilor joi seara.

Și de data aceasta, zece vedete, împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor, au avut misiunea să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor realizate de echipa de make-up special coordonată de Andreea Rădulescu.

Pe de o parte s-au aflat Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Alina Eremia și Tavi Colen, iar de cealaltă parte, Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Gina Pistol și Ștefan Stan. Iar disputele lor au fost deopotrivă aprige și... amuzante.

Dani Oțil a fost imposibil de ghicit sub masca Străjerul Copac, într-un decor desprins din filmul “Maleficent”. 

CRBL s-a aflat în spatele lui Aquaman, iar Gelu Voicu l-a întruchipat pe Don Quijote. Într-un “tablou” de Epoca de Piatră și-a făcut apariția Omul din Neanderthal, personaj sub care s-a ascuns Marian Drăgulescu. La rândul ei, Lidia Buble a urcat pe Scena misterelor într-un costum de astronaut. Și, cum era de așteptat, nimeni însă nu a bănuit că în rolul personajului Lady Gaga s-a aflat interpretul Andrei Ștefănescu.

Cine s-a ascuns în spatele măstilor, în prima ediție Scena Misterelor

Andreea Marin, Ruby, Liviu Vârciu, Rodica Popescu-Bitănescu, Adriana Bahmuțeanu și Dinu Iancu Sălăjanu sunt celebritățile care s-au ascuns în spatele măștilor, în prima ediție a show-ului Scena misterelor, prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Prima ediție Scena misterelor, emisiune prezentată de Dan Negru împreună cu Romică Țociu a fost lider de audiență la orașe, în intervalul orar 21.29 – 23.01, când Antena 1 a înregistrat 8 puncte de rating și o cotă de piață de 18,5%, urmată fiind de Pro TV, cu 7,1 puncte de rating și 16,4% cota de piață și Kanal D, cu 5,5 puncte de rating și 12,8% cota de piață. În acest interval orar, la nivel național, Antena 1 a înregistrat o medie de 1.442.000 de telespectatori.

Scena Misterelor, emisiunea prezentată de Dan Negru la Antena 1, a început joi, 28 februarie, de la ora 20.00 și are ca program de difuzare fiecare joi seară, de la aceeași oră. 

“Faptul că transformăm tradiția noastră de Revelion într-o emisiune de sezon, ne face să turăm motoarele la maximum! Dar e palpitant să cauți peste 100 de vedete pentru a le masca, alte zeci de vedete ca invitați speciali, actori, figurație specială. Cel mai amuzant moment din tot acest proces de producție este să ne strângem cu toții să decidem ce măști facem - că sunt din filme celebre, din istorie, din desene animate îndrăgite de toată lumea sau din zone geografice unde am vrea să călătorim o dată în viață, toate ne apasă butonul imaginației... Și-atunci să vezi!”, spune Dana Mladin, producătorul emisiunii Scena Misterelor.

Dan Negru și Romică Țociu fac echipă la Scena Misterelor​

La Scena misterelor, noul show al măștilor spectaculoase, Dan Negru va avea alături un co-prezentator surpriză: cunoscutul actor de comedie Romică Țociu.

„Am primit cu bucurie propunerea aceasta, dar am cerut și o cască de motociclist, pentru că este foarte periculos să joci în preajma lui Dan Negru. Dă din mâini și cine știe pe unde mai ajung până la finalul emisiunii. (râde). Mi-a plăcut mult acest format și cred în acest proiect, pentru că Dan Negru este un prezentator foarte bun, care știe tainele unei emisiuni de succes.Dar pentru că nu are nici un pic de umor, nici măcar negru (râde), a avut nevoie de o partitură comică în emisiune. La „Scena misterelor”, vom veni în fața telespectatorilor cu foarte multe surprize și foarte mulți invitați. Emisiunea implică o desfășurare de forțe extraordinară și sunt convins cătelespectatorii vor fi foarte curioși să vadă acest tandem și această emisiune minunată”, spune Romică Țociu.

Regulament Scena Misterelor

La Scena misterelor, emisiunea prezentată de Dan Negru, două tabere formate din zece vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști spectaculoase.

Miza este să strângă cât mai multe puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară.

Cine sunt vedetele de la Scena Misterelor care ghicesc pe cine ascund măștile

Șase vedete permanente – Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Andrei Duban și Dorian Popa – și patru vedete care se vor schimba de la o ediție la alta au misiunea să ghicească cine se află în spatele măștilor.

Cine se ascunde în spatele măștilor, la Scena Misterelor

Fiecare ediție  a emisiunii “Scena misterelor” cu Dan Negru și Romică Țociu va aduce în fața publicului șase măști, în trei Tablouri distincte. Fiecare tablou ar putea fi considerat o călătorie în timp, căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvență dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat.

Starurile sub acoperire, adică vedetele care se ascund în spatele măștilor realizate de echipa de make-up special condusă de Andreea Rădulescu, sunt dintre cele mai diverse: de la mari actori de cinema, legende sportive și staruri din muzică, la vedete de televiziune și politicieni.

Scena Misterelor online

Începând cu data de 28 februarie, toate episoadele Scena Misterelor online, pot fi văzute integral pe Antenaplay.ro, aici

Cele mai noi informații se găsesc pe a1.ro/scena-misterelor, pe pagina de Facebook - Scena Misterelor, iar pe Instagram ScenaMisterelor se pot vedea imagini unice.

Dan Negru, despre noua emisiune - ”un show polițist”

Dan Negru este de părere că noul show de la Antena 1 este foarte aproape de un show polițist, tocmai pentru că munca vedetelor este aceea de a fo detectivi pentru a decsoperi cine se acunde în spatele măștilor. 

Cum formatul e românesc 100%, are șansa să poată fi adaptat din mers. Am învățat de la prezentatorii mari că un format nu va avea priză dacă nu știi să-i pui o etichetă. Ăsta e primul show polițist. Cu detectivi care trebuie să descopere deghizații. Simplu”, mai spune Dan Negru.

Cine se ascunde în spatele celor șase măști care vor urca pe scena emisiunii prezentate de Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de joi, 28 februarie, de la ora 20.00, în cadrul  show-ului Scena misterelor.

🎭 Scena Misterelor - vezi pe cine ascund măștile spectaculoase! 📲 Intră acum pe platforma AntenaPlay și vezi ediții integrale >>> https://s.a1.ro/yHaBK3yfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe