Antena Căutare

Show și așa 2022. Mirela Vaida și Andrei Ștefănescu au cântat live, într-un duet de excepție

Mirela Vaida și Andrei Ștefănescu au încântat spectatorii și telespectatorii emisiunii Show și așa de la Antena 1 cu un duet senzațional.

mirela vaida și andrei ștefănescu la emisiunea show si asa Galerie
Mirela Vaida și Andrei Ștefănescu au interpretat piesa „Dă-mi, mândruțo, gura ta” în emisiunea Show și așa | Antena 1

De Revelion, Mirela Vaida și Andrei Ștefănescu și-au unit forțele și talentul artistic și au oferit tuturor un moment cu totul și cu totul special. Cei doi au cântat live și au încântat pe toți cu un duet de excepție, în emisiunea Show și așa de la Antena 1.

Mirela Vaida și Andrei Ștefănescu au cântat live într-un duet special la emisiunea Show și așa de la Antena 1

În seara de Revelion, cei mai îndrăgiți artiști s-au reunit pentru a încânta spectatorii și telespectatorii cu momente deosebite. Cântece de petrecere, scenete amuzante și momente savuroase, acestea au fost „ingredientele” principale din emisiunea Show și așa de la Antena 1.

Surpriza a fost mare atunci când Mirela Vaida și Andrei Ștefănescu și-au unit forțele și talentul artistic și s-au apucat de cântat „Dă-mi mândruță gura ta”, o piesă cunoscută și extrem de apreciată de români, mai ales la petreceri. Muzica a început să răsune în platou și voia bună i-a cuprins instant pe toți. S-a cântat, s-a dansat și a ieșit un show de zile mari, pentru ca publicul să aibă parte de un Revelion de neuitat.

Pe Mirela Vaida am mai avut ocazia s-o vedem cântând piese de muzică populară, aceasta fiind nu doar o bună intepretă, ci și o actriță apreciată. Totuși, nici Andrei Ștefănescu nu s-a lăsat mai prejos și i-a surprins pe toți cu talentul său muzical.

„O bijuterie muzicală!”, a fost reacția pe care a avut-o Liviu Vârciu, bun prieten cu Andrei Ștefănescu, la finalul acestui moment artistic special din seara de Revelion.

„Vreau să spun! Dincolo de toate celelalte lucruri, că această melodie a fost interpretată la vremea ei de marea Stela Popescu și de Benone Sinulescu. Și am dori ca acest moment să fie unul in memoriam, pentru că anul acesta, din păcate, și nea Beni ne-a părăsit și pentru că și Stela Popescu a plecat dintre noi tot în preajma sărbătorilor”, a dezvăluit Mirela Vaida, cu emoție în glas.

Andrei Ștefănescu se „duelează” cu Liviu Vârciu la „Show şi-aşa!” de la Antena 1

Mirela Vaida le va lansa lui Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu o provocare în seara de 31 decembrie 2021, înainte de Revelion.

„Îmi propun ca în seara aceasta, Liviu şi Andrei să le arate telespectatorilor că pot funcţiona şi separat!”, a spus ea.

Citește și: Revelion 2022: tradiții, obiceiuri și superstiții pe 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie, de Anul Nou

Astfel, Liviu va conduce tabăra actorilor, în vreme ce Andrei va fi căpitanul cântăreţilor, într-o confruntare din care trebuie să se decidă care este cel mai important ingredient al unei petreceri reuşite, muzica sau umorul.

Adriana Trandafir, Alexandra Velniciuc, Maria Buză, Andreas Petrescu şi Cristi Iacob vor face parte din echipa actorilor, împreună cu Liviu Vârciu, în vreme ce Georgiana Lobonţ, Claudiu Ghiţulescu, Nico, Marcel Pavel şi Gelu Voicu i se vor alătura lui Andrei Ştefănescu, în tabăra cântăreţilor.

Show și așa 2022. Nico a făcut senzație într-o rochie superbă. Artista a cântat cu Stelu Pandelescu și taraful George Pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x