Antena Căutare

Show și așa 2022. Georgiana Lobonț a atras toate privirile cu o rochie specială, cu mâneci clopot și elemente tradiționale

La Revelionul Mic de la Antena 1, ”Show și așa 2022”, Georgiana Lobonț a renunțat la costumul tradițional în favoarea unei rochii superbe.

colaj de imagini cu georgiana lobont la revelionul mic de la antena 1 Galerie
La Revelionul Mic de la Antena 1, ”Show și așa 2022”, Georgiana Lobonț a renunțat la costumul tradițional în favoarea unei rochii superbe | Antena 1

Georgiana Lobonţ cântă de mică, însă a ținut să-și ia măsuri de siguranță și să aibă şi o altă specializare. Ea a absolvit Facultatea de Drept din Cluj în 2016. Din 2010, ea este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi.

Primul ei album s-a numit „Mi-o spus frunza fagului” și a fost orchestrat de Taraful Ardealul. Al doilea s-a numit „Vin nuntaşii după mine” și a fost extrem de apreciat ca primul.

Citește și: Revelion 2022: Felicitări cu mesaje ”La mulți ani 2022” sau ”Un an nou fericit” de trimis prin SMS, WhatsApp, Facebook de Anul Nou

Georgiana Lobonț a făcut spectacol la ”Show și așa 2022” de la Antena 1

În prezent, Georgiana Lobonț este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. Melodiile ei sunt ascultate de milioane de oameni, iar comunitatea sa este alcătuită dintr-o mulțime de oameni.

Și aparițiile sale sunt unele dintre cele mai apreciate. La Revelionul Mic de la Antena 1, tânăra artistă a purtat o rochie superbă care a îmbinat stilul modern cu elemente tradiționale.

Citește și: Revelion 2022: program magazine și mall-uri. Supermarketurile și centrele comerciale deschise pe 1 și 2 ianuarie, de Anul Nou

Ținuta neagră, cu auriu, i-a venit mănușă Georgianei Lobonț și i-a îmbrăcat plăcut formele. Ba mai mult, mânecile stil clopot i-au complimentat feminitatea și au adus un plus de eleganță.

Machiajul vedetei a fost unul simplu, cu accent pe buze. A ales un ruj roșu, care i-a pus în valoare zâmbetul sclipitor.

Andrei Ștefănescu se „duelează” cu Liviu Vârciu la „Show şi-aşa!” de la Antena 1

Mirela Vaida le va lansa lui Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu o provocare în seara de 31 decembrie 2021, înainte de Revelion.

„Îmi propun ca în seara aceasta, Liviu şi Andrei să le arate telespectatorilor că pot funcţiona şi separat!”, a spus ea.

Citește și: Revelion 2022: tradiții, obiceiuri și superstiții pe 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie, de Anul Nou

Astfel, Liviu va conduce tabăra actorilor, în vreme ce Andrei va fi căpitanul cântăreţilor, într-o confruntare din care trebuie să se decidă care este cel mai important ingredient al unei petreceri reuşite, muzica sau umorul.

Adriana Trandafir, Alexandra Velniciuc, Maria Buză, Andreas Petrescu şi Cristi Iacob vor face parte din echipa actorilor, împreună cu Liviu Vârciu, în vreme ce Georgiana Lobonţ, Claudiu Ghiţulescu, Nico, Marcel Pavel şi Gelu Voicu i se vor alătura lui Andrei Ştefănescu, în tabăra cântăreţilor.

Show și așa 2022. Liviu Vârciu a făcut spectacol în rolul cetățeanului turmentat. Cum a arătat sceneta ”Ghinionistul”... Show și așa 2022. Nico a făcut senzație într-o rochie superbă. Artista a cântat cu Stelu Pandelescu și taraful George Pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x