Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Biserica Scientologica a tinut auditii in secret pentru a-i gasi o sotie lui Tom Cruise

Potentialele sotii ale actorului Tom Cruise erau obligate de biserica Scientologica sa isi dezvaluie cele mai adanci secrete sexuale si sa spele vasele toaletelor cu o periuta de dinti, atunci cand erau pedepsite - acesta este scenariul unor auditii din cadrul controversatului cult. Conform unui articol care va fi publicat in revista Vanity Fair, biserica de Scientologie a organizat auditii in secret pentru a-i gasi actorului o viitoare sotie, dupa ce acesta a divortat de Nicole Kidman.

Auditiile erau atat de secrete, incat nici macar candidatele nu aveau habar despre ce este vorba. Aceste acuzatii sunt dezvaluite intr-o poveste scrisa de Maureen Orth, redactor al revistei Vanity Fair, avand cateva surse din interiorul bisericii, printre care si Marc Headley, care a parasit biserica in 2005, cu ajutorul politiei. Fostul membru sustine ca a avut ocazia de a vedea cateva dintre casetele care au surprins misterioasele auditii.

In 2004, mai multe actrite care faceau parte din cultul scientologic au fost aduse in cadrul unei auditii, pentru un viitor film despre respectiva biserica. In timpul procesului, actritele trebuiau sa raspunda la o intrebare, si anume "ce parere ai despre Tom Cruise?". Conform sursei, aleasa avea sa fie actrita britanica de origine iraniana Nazanin Boniadi, careia i se spusese, initial, ca are o "misiune importanta" de indeplinit si ca va trebui sa faca o perioada de training, in care sa isi dezvaluie "cele mai adanci secrete sexuale", potrivit Hollywood Reporter.

Astfel, Boniadi a fost adusa in Statele Unite, unde l-a intalnit pe Tom Cruise si cu care a avut o relatie de trei luni (noiembrie 2004 - ianuarie 2005) si care s-a incheiat deoarece actorul avea impresia ca asa zisa "viitoare sotie" se comporta de parca i-ar fi "superioara din punct de vedere social". Sursa Vanity Fair a mai dezvaluit ca, din momentul in care actorul s-a despartit de Boniadi, aceasta a fost dusa la sediul bisericii din Florida, unde i s-a interzis sa vorbeasca despre planurile lor cu Tom Cruise; aceasta a fost pedepsita drastic, dupa ce superiorii bisericii au descoperit ca actrita a povestit totul unei prietene. Pedepsele au constat in spalarea vaselor de toaleta cu periuta de dinti si vanzarea unor carti cu tematica scientologica in plina strada, potrivit aceleiasi surse.

Insa reprezentantii bisericii de Scientologie neaga vehement aceste acuzatii. "Biserica nu pedepseste oamenii, mai ales in aceasta maniera", ar fi declarat purtatorul de cuvant al bisericii, pentru revista Vanity Fair.

Foto: hypervocal.com

Recomandari