Surpriză neașteptată! Ce cadou i-a adus Moș Nicolae lui Ilie Năstase,, Este un cadou care se duce la inimă și este frumos când cineva..."

Tenismenul a declarat joi, la Buzău că Moș Nicolae nu i-a adus nuiaua, semn că a fost cuminte, dar i-a adus titlul de Cetățean de Onoare, care mărturisește el că este o distincție ,,care îi merge la suflet".

Ilie Năstase, mai fericit ca niciodată! Cu ce cadou l-a surprins Moș Nicolae: ,,Nu mă aşteptam. Este un cadou care se duce la inimă și este frumos când cineva..."

Fostul tenismen Ilie Năstase a avut parte de multe momente tensionate în ultima vreme, încât multă lume s-a întrebat, oare ce mai urmează acum?

Ei bine, tenismenul a declarat joi, la Buzău că Moș Nicolae nu i-a adus nuiaua, semn că a fost cuminte, dar i-a adus titlul de Cetățean de Onoare, care mărturisește el că este o distincție ,,care îi merge la suflet".
"Nuiaua nu mi-a adus-o Moş Nicolae, doar titlul de Cetăţean de onoare, care este cel mai frumos, o distincţie care se duce la inimă, un frumos cadou de Moş Nicolae şi mi s-a promis că un club de tenis din Buzău îmi va purta numele", a declarat Năstase, după ce i s-a conferit titlul de cetăţean de onoare al judeţului Buzău.
Ilie Năstase a rememorat momente din copilăria sa, el fiind originar din Râmnicu Sărat și și-a adus aminte cu drag de tot ce îl leagă de județul Buzău.
Imediat după ce a primit distincția de cetățean de onoare, Ilie Năstase nu a pierdut din vedere să felicite conducerea pentru realizările sale vizavi de modernizarea orașului și reconstrucția unei străzi numite ,,Calea Eroilor"
,,În primul rând vreau să vă felicit pentru Calea Eroilor. E superb. Am oprit la intrarea în Buzău să spălăm mașina cu Argăseală și ne-am oprit pe bulevardul ăsta, Calea Eroilor am aflat cum se cheamă. Mi-a plăcut mult. Nu știu cine l-a făcut, Consiliul Județean, Primăria Buzău, nu contează, sunteți toți buzoieni, un mare bravo de la mine”, a spus Năstase, conform buzoienii.ro.
Un alt cadou primit de la ,, Moș Nicolae" a fost promisiunea făcută de Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, cum că una din bazele de tenis din oraș va purta numele ,,Ilie Năstase".
În urma onorurilor primite, Ilie Năstase a declarat că ,,"Nu mă aşteptam, dar este o distincţie care se duce la inimă şi este frumos când cineva se gândeşte şi la tine, nu numai ca jucător de tenis. Este o distincţie, dar acum să vedem şi care sunt drepturile! Trec mereu prin Buzău, acum va trebui şi să mă opresc, la Buzău am primit al treilea titlu de Cetăţean de onoare, după Craiova şi Bucureşti", spune Capital.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri