Dani Mocanu și fosta iubită, scandal în direct! „M-a pupat în bot și nu mai spun unde!”

 
+2 click pentru
galerie

Dani Mocanu, confruntare incredibilă cu femeia care susţine că i-a fost iubită! Blonda îl acuză de lucruri grave, el nu recunoaste nici măcar relaţia! Pus la zid de blonda fatală, artistul tună şi fulgeră! 

Dani Mocanu este în mijlocul unui scandal monstruos cu femeia ce susține că i-ar fi fost iubită. Scos din minței de declarațiile femeii, a intrat în direct, la „Agenția VIP” și a spus declanșat un atac virulent împotriva ei.

„Această fetiță caută să-și facă imagine pe spatele meu. N-aș putea să am o relație cu ea, a trecut și ea prin patul meu de 2-3 ori, așa cum au trecut atâtea femei, asta nu înseamnă că a avut ceva cu mine! 

O să vă arăt filmulețe când ea linge pe jos!

Dacă vrea să își facă imagine, să se ducă la Bistrița, la coada vacii, că e o boschtară ordinară, de care și-au bătut joc toți lăutarii. O să vă arăt eu filmulețe cu ea! O să vă arăt filmulețe când ea linge pe jos!”

Deranjată de comentariile lui Dani Mocanu, Bianca i-a transmis un mesaj... cu subînțeles: Și-or fi bătut joc toți lăutarii de mine, dar tu m-ai pupat în bot și nu mai zic unde!”

Scandalul a continuat minute în șir. Imaginile, în materialul video de mai jos:

sursa: antenastars.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI