Live acumFilm: Războiul stelelor - O nouă speranță
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

„Tatăl meu m-a violat când eram mică!” Mărturiile cutremurătoare ale Oanei Lis. A fost supusă unor chinuri groaznice: „Mi-a spus că mă omoară dacă spun cuiva”

Zâmbetul Oanei Lis ascunde o copilărie traumatizantă. După ani de terapie, soția lui Viorel Lis a găit puterea de a vorbi despre abuzurile sexuale la care a fost supusă caând era copilă, chiar de tatăl ei. 

oana lis a fost abuzata sexual de tatal ei

Zâmbetul Oanei Lis ascunde o copilărie traumatizantă. După ani de terapie, soția lui Viorel Lis a găit puterea de a vorbi despre abuzurile sexuale la care a fost supusă când era copilă, chiar de tatăl ei.

Copilăria Oanei Lis a fost un coșmar. Într-o emisiune tv, soția lui Viorel Lis a avut curajul să povestească prin ce chinuri a fost supusă de tatăl ei. timp de doi ani, Oana a fost abuzată sexual propriul părinte. Mai mult, vedeta a mărturisit că nu a fost singura lui victimă. Bărbatul a stat 7 ani în închisoare, pentru tentativă de omor, scrie spynews.ro.

Într-o emisiune de televiziune, Oana Lis a povestit totul despre drama care i-a marcat viața. După ce s-a aflat că tatăl ei a abuzat-o timp de doi ani, în copilărie, soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit și faptul că tatăl său a mai violat o copilă și chiar a făcut 7 ani de pușcărie, pentru tentativă de omor.

„Nimeni nu ar trebui să treacă printr-un viol, niciun copil nu ar trebui să treacă printr-un viol și mă doare că încă se întâmplă asta în România și în lume. Nici măcar nu pot să mă uit la știri!
Poate vedeți un om că pare nebun, puternic, dar asta nu înseamnă că nu are suflet. Poate să fie și mai sensibil ca alți oameni, care sunt victime în fiecare zi și se plâng în fiecare zi. Mie nu îmi place să mă plâng, dar asta nu înseamnă că nu mi-a fost foarte greu.
Se întâmplă lucrul ăsta mai des decât am fi crezut. Din păcate, se întâmplă mult mai des în România. Eu nu am avut la cine să mă plâng.

Eu 20 de ani nu am vorbit cu nimeni. E un mecanism de apărare, îți bagi în cap faptul că nu s-a întâmplat niciodată. Tatăl meu m-a violat când eram mică și a repetat lucrul ăsta căsătorindu-se cu o altă femeie și a violat iar, fata acelei femei. Din păcate, sunt printre noi multe femei care au fost violate și nu vorbesc cu nimeni.
Cel mai urât moment...eram la o cafenea și niște rromi au strigat 20 de minute uite-o pe Oana Lis, care s-a culcat cu tatăl ei. A fost cel mai umilitor moment din viața mea...Tocmai de-asta femeile nu vorbesc, pentru că oamenii arată cu degetul spre victimă, nu spre agresor, îți bagă în cap faptul că e vina ta.

Eu în ultimii ani nu mi-am cumpărat nicio pereche de sandale, am băgat toți banii în teraprii.
Tatăl meu mi-a băgat în cap că este normal ce se întâmplă, m-a manipulat psihic. Oamenii nu știu, dar tatăl meu a făcut 7 ani de pușcărie pentru tentativă de omor. Mi-a zis că dacă spun cuiva se omoară, mă omoară și pe mine”
a povestit Oana Lis.