O mai ții minte pe Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță? Cum a ajuns să arate, după ce s-a pocăit și s-a căsătorit

 
+2 click pentru
galerie

Cine ar fi crezut că viaţa Danei Roba i se poate schimba la 180 de grade? Din bomba sexy care dansa aproape dezbrăcată, acum Dana este de nerecunoscut!

Dana roba a devenit cunoscută după ce a devenit iubita lui Nicolae Guță. A ținut luni la rând primele pagini ale ziarelor. Nu se sfia niciodată să pozeze în ipostaze deocheate sau să se filmeze în timp ce dansa în fața camerelor. Totul, pentru inima Regelui Manelelor, Nicolae Guță. 

Mișcările lascive i-au câștigat Danei Roba un loc în inima manelistului. Povestea de iubire dintre cei doi s-a încheiat bizar. La acea vreme, Dana susținea că fusese victima unui atac bine pus la punct, după ce i-a spus „Adio!” lui Nicolae Guță

Cine ar fi crezut că femeia lipsită de inhibiții va ajunge să ia Biblia în brațe, la propriu? După ce s-a pocăit, fosta iubită a Regelui Manelelor s-a făcut fată de casă: are un job bine plătit și s-a căsătorit. 

sursa: antenastars.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI