Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Demi Moore, vândută de mama ei și obligată să se prostitueze. Amintiri din copilăria sa! Ce preț practica

În plină promovare a cărții sale autobiografice, actrița Demi Moore a scos la iveală o poveste șocantă. Mama sa a vândut-o sexual pentru suma de 500 de dolari.

demi moore

Demi Moore, copilărie. În plină promovare a cărții sale autobiografice, actrița Demi Moore a scos la iveală o poveste șocantă. Mama sa a vândut-o sexual pentru suma de 500 de dolari, la numai 15 ani.

Pe data de 24 septembrie, în Statele Unite ale Americii a ieșit la vânzare carte Inside Out, autobiografia lui Demi Moore, în care actrița vorbește deschis despre intimitățile sale, printre care episoade dureroase de viață.

Demi Moore, în vârstă de 56 de ani povestește că faptul că sexul în trei a fost motivul de care s-a despărțit de Ashton Kutcher. ”Am făcut sex în trei de două ori, iar a asta a fost începutul sfârșitului pentru noi. A fost o greșeală și a fost scuza perfectă pe care Kutcher a utilizat-o pentru a avea relații sexulate cu alte femei”, a semnalat actrița din Ghost.

Peste asta, Demi Moore a scos la lumină un episod dramatic și dezustător, povestind cum a fost vândută de propria mamă pentru a se prostitua, pentru suma de 500 de dolari, pe când avea 15 ani.

”Am fost violată, iar bărbatul acela mi-a mai pus și o întrebare devastatoare: cum te simți să știi că mama ta te-a vândut pentru 500 de dolari?”.

”În adâncul sufletului mei, eu cred că nu. Nu cred că a existat o tranzacție, dar chiar și așa ea i-a permis și m-a pus în pericol?!”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro