Căutare Live

Dramă în familia Deliei! Prin ce a trecut artista fără să arate nimănui suferința ei

Mama Deliei a povestit cu ochii în lacrimi cum ghinionul se ține lanț de familia ei.

Mama Deliei a povestit cu ochii în lacrimi cum ghinionul se ține lanț de familia ei. La începutul acestui an sora ei a încetat din viață după o luptă cu o boală necruțătoare.

”A ajuns la spital când era deja în stadiul 4. Medicii mi-au spus că va mai trăi câteva luni, iar după un an am pierdut-o”.

”Nu i-am spus ce are. Nu a știut până în ultima clipă că nu se mai poate face nimic. Pâcat că a fost prea tânără. La 50 de ani putea să trăiască mai mult”, a încheita mama Deliei.

”De câțiva ani pierd pe cineva și o dată cu ei, pierd și ceva din mine”.

GROAZNIC! A vrut să arate bine, dar s-a transformat într-un MONSTRU! Cum arată acum blonda... GALERIE FOTO! Îți mai amintește de Cristina de la ”Mireasă pentru fiul meu”?Acum este brunetă și pozează provocator...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri