Antena Căutare

Conflict în familia lui Liviu Vasilică, la 18 ani de la moartea artistului. Ce au de împărțit Florin Vasilică, fiul, și mama lui

La 18 ani de la moartea regretatului artist de muzică populară, Liviu Vasilică, fiul acestuia răbufnește public, cu o postare pe platforma Facebook, adresată mamei sale.

florin vasilica imbract in costul popular Galerie
Florin Vasilică, fiul lui Liviu Vasilică este în conflict cu mama sa, pe mai multe motive din trecut | A1

Cauza conflictului este suma mai multor traume și conflicte ce au avut loc de-a lungul vieții, un mix între bani și viața personală a lui Florin Vasilică, după cum a povestit acesta în cadrul emisiunii "Access direct", prezentată de Mirela Vaida.

Tensiunile din familia Vasilică nu sunt o noutate, însă, de data aceasta, fiul artistului a ținut, preț de câteva zile, paginile ziarelor.

Totul a pornit ca o răbufnire, pe Facebook, a lui Florin Vasilică, la adresa mamei sale.

Pe scurt, totul a pornit de la faptul că artistul i-a spus mamei sale, pe Facebook că ea nu are dreptul să îi ceară cheia de la casa lui, o casă la construcția căreia aceasta nu a participat cu nimic.

Citește și: Florin Vasilică duce mai departe moștenirea marelui său tată, artistul popular Liviu Vasilică

“Sunt niște lucruri din trecut care și-au lăsat amprenta asupra sufletului meu, am încercat să le șterg, însă nu am reușit",a spus Florin Vasilică.

"Sunt om, am și eu trăirile mele, răbufnirile mele, ca orice om. M-am simțit lezat în momentul în care s-a pus problema cheii casei mele, în condițiile în care eu nu am cheia casei ei, care este casa părinților mei".

"Eu până în 2008 am stat în chirie, lumea nu știe. Toți cred că fiind băiatul lui Liviu Vasilică, am fost fără griji. Ei bine, nu", a mai spus el.

De altfel, un alt motiv de tensiune este faptul că mama lui Florin Vasilică nu a fost niciodată de acord cu soția acestuia, cu care el este împreună de la vârsta de 17 ani și cu care are un băiat aflat deja la vârsta adolescenței.

În plus, încasările pe drepturi de autor pentru marca Liviu Vasilică, reprezintă un alt măr al discordiei, după cum a mai povestit acesta în cadrul emisiunii.

Citește și: Cum arată Florin Vasilică dupa nenumăratele operații la care a fost supus: ”Eram într-o depresie totală”

Marca întregistrată, Liviu Vasilică a aparținut, timp de zece ani, mamei acestuia. Ulterior, aceasta nu a mai dorit prelungirea contractului.

Florin Vasilică a ținut să precizeze că își câștigă existența din nume propriu iar sumele care intrau pe drepturile de autor erau modice.

Florin Vasilică, mesaj despre mama sa, în urma scandalului: “Mama știe care sunt sentimentele mele pentru ea”

Pe de altă parte, Florin Vasilică a ținut să-și exprime frustrarea că o astfel de postare, ce vizează o tensiune dintre el și mama sa, a atras imediat atenția oamenilor, pe când numeroasele campanii umanitare realizate de el, au trecut mai mult neobservate.

În încheiere, fiul lui Liviu Vasilică a precizat că situația cu mama sa nu este chiar atât de gravă și că lucrurile sunt aranjate.

“Mama știe care sunt sentimentele mele pentru ea. În niciun caz nu sunt cele din mesajul de pe Facebook. Toate lucrurile sunt aranjate”, a spus acesta pentru Access direct.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x