Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Scandal monstru în ziua nunții, la poarta lui Gigi Becali! Un individ a sărit la bătaie iar poliția a trebuit să intervină

Se fac pregătiri de nuntă acasă la Becali, în Pipera. În urmă cu scurt timp un individ i-a stricat frumoasa zi. etrecera la care vor fi prezenți 700 de invitați l-a costat pe Gigi Becali jumătate de milion de euro

Se fac pregătiri de nuntă acasă la Becali, în Pipera. În urmă cu scurt timp un individ i-a stricat frumoasa zi. Petrecera la care vor fi prezenți 700 de invitați l-a costat pe Gigi Becali jumătate de milion de euro.

Poliția și o ambulanță sunt acum la fața locului. Bărbatul a incercat să lovească mai multe mașini din trafic și s-a rănit la o mână. Acesta a încercat sa agreseze și portarul casei dar au intervenit bodyguarzii și mai apoi poliția.

Individul nu a spus exact care sunt motivele pentru care ar vrea să intre în casă să vorbească cu Gigi Becali. Cel mai probabil, acesta va fi dus la secția de poliție.

Gigi Becali își mărită fiica cea mare

Gigi Becali a fost înștiințat de evenimentul neplăcut care a avut loc în urmă cu puțin timp, însă latifundiarul din Pipera a continuat să se ocupe de organizarea nuții fiicei sale.

La ora 17 are loc slujba la biserică. Până acum mireasa și ginerele lui Bacali nu au fost văzuți. Petrecerea va începe la ora 20, petrecere la care va cânta o formație machedonească pe care și-a dorit-o foarte mult Gigi Becali. Pentru a avea parte de formația prefecată, care a fost și la cununia civilă, socrul mic a scos din buzunar 20 de mii de euro doar pentru a fi deacord ceilalți miri ca Teodora Becali să aibă parte de cea mai bună muzică.

Citește și:FOTO / Cum a apărut Gigi Becali la cununia fiicei sale! Patronul FCSB nu s-a putut abține! Ginerele, aroganță de mii de euro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro