Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Vezi cum canta Cezara Darie! VIDEO

Cezara Darie si-a aratat talentul muzical in direct la "Rai da´ Buni" de la Antena 2. Asistenta lui Mihai Morar a intrat in jocul propus de acesta in emisiune si a fredonat cateva melodii in fata invitatilor, actorii de comedie Radu Pietreanu si Mihai Napu.

Cezara Darie si-a aratat talentul muzical in direct la "Rai da' Buni" de la Antena 2. Asistenta lui Mihai Morar a intrat in jocul propus de acesta in emisiune si a fredonat cateva melodii in fata invitatilor, actorii de comedie Radu Pietreanu si Mihai Napu.

Desi a fost tinta glumelor moderatorului Mihai Morar pe seama vocii si a miscarilor ei de dans, Cezara Darie le-a facut pe cele doua colege asistente sa ghiceasca melodiile. Marina Dina si Rodica Miron au inteles repede ce a cantat: "Beat it" de la Michael Jackson, "20" de la Voltaj si "Mai sus" de la Guess Who. "Sunt blonde si ma inteleg", a fost explicatia Cezarei Darie.

Micutul Edy, caruia Mihai Morar i-a spus "afonul absolut", a fost cel mai direct in aprecierea talentului Cezarei Darie: "Am sa-ti spun un singur lucru: la cantat esti praf, la dans esti si mai praf.

"