Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Whitney Houston s-a iubit cu fosta sa asistentă. „Nu voia să mai avem o relaţie sexuală pentru că i-ar fi dăunat carierei”

Whitney Houston a făcut amor cu cea mai bună perietenă! Robyn Crawford a rupt tăcerea după mulți ani în care s-a speculat că Houston ar avea o relație sexuală cu asistenta sa.

Whitney Houston a avut o relație sexuală cu Robyn Crawford

Pe 12 noiembrie, Robyn Crawford, asistenta celebrei Whitney Houston va lansa un volum de memorii „A Song for You: My Life With Whitney Houston“, unde vorbeşte despre relaţia amoroasă pe care a avut-o cu regretata artistă.

Astăzi în vârstă de 58 de ani, Roby își amintește cu drag cum a cunoscut-o pe Whitney Houston când erau tinere, în anii 80, într-o tabără de vară din New Jersey. Robyn avea 19 ani și Whitney 17, iar relația avea să dureze până în 2012, când artista murea din cauza drogurilor.

Robyn Crawford a mărturisit că relația lor a devenit una amoroasă în scurt timp: „N-am vorbit niciodată despre etichete precum «lesbiană» sau «gay», noi doar ne-am trăit vieţile şi am sperat că vom fi toată viaţa împreună. Voiam să fim împreună, doar noi două. Ştiu că m-a iubit, aşa cum şi eu am iubit-o pe ea. Însemnam totul una pentru cealaltă şi ne-am jurat să ne sprijinim reciproc întotdeauna“

Whitney Houston a negat că ar avea o relație amoroasă cu asistenta sa. Familia lui Whitney, în special mama ei, nu ar fi văzut cu ochi buni apropierea care exista între ele și încercat de mai multe ori să le despartă.

Atunci când a fost întrebată de o presupusă relaţie cu Robyn Crawford, Whitney Houston a declarat pentru „Time“: „Ea e sora pe care nu am avut-o niciodată. Mama mi-a spus că atunci când ştii adevărul, dar lumea te înconjoară de minciună, să nu lupt. Oamenii mă văd cu Robyn şi trag propriile concluzii. În orice caz, cui îi pasă ce fel de om eşti? Ce fac alţii nu ar trebui să fie de interes. Las oamenii să vorbească. Nu mă deranjează zvonurile pentru că ştiu că sunt neadevărate. Nu îmi pasă“.

Opunerea mamei lui Whitney dar și cariera au fost motivele pentru care artista a decis să-i spună iubitei sale că trebuie să încheie relația lor sexuală.

Mi-a spus că nu vrea să mai avem o relaţie sexuală pentru că i-ar dăuna carierei. Se temea că dacă oamenii află despre noi, vor folosi asta împotriva noastră. Şi chiar aşa era în anii ’80. Whitney mi-a spus că mama ei era de părere că nu este natural ca două femei să fie atât de apropiate. Adevărul este că eram, într-adevăr, foarte apropiate. I-am respectat dorinţa şi am păstrat tăcerea“, a povestit Robyn.

Bisexualitatea lui Whitney Houston a fost amplu dezbătută dar niciodoată, până în ziua de azi, confirmată. Două documentare care vorbesc despre viața artistei au sugerat că aceasta ar asea o atracție sexuală și pentru femei.

Citește și: Bombă în lumea muzicii! Whitney Houston va fi „readusă la viață” prin intermediul unei holograme și a unui album postum, cu melodii nemaiauzite

Bobby Brown, fostul soț al cântăreței Whitney Houston, a confirmat zvonurile într-un interviu în 2016: „Ştiu despre aceste lucruri. Am fost căsătoriţi timp de 14 ani. Au existat anumite lucruri despre care am discutat împreună şi care erau foarte personale“.

Tot el a mărturisit că relația dintre Robyn Crawford și Whitney Houston a fost ținută secretă din cauza mamei artistei. În 2013, Cissy Houston a declarat în emisiunea prezentată de Oprah Winfrey că nu ar accepta niciodată ca fiica ei să fie lesbiană sau bisexuală.

Surse: https://adevarul.ro/ și https://www.elmundo.es/

Citește și: Povestea de iubire dintre Whitney Houston și Bobby Brown: căsnicie marcată de droguri, alcool și violență

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro