Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Foto | Bianca Drăgușanu vrea să dăm "Zoom" pe trupul ei! Poză necenzurată la piscină, cum s-a afișat blonda

Bianca Drăgușanu a uimit din nou cu apariția sa. "Barbie de România" a făcut furori pe Instagram, dar și la piscină unde și-a făcut apariția într-un costum de baie provocator. Însă fanilor de pe rețelele de socializare le-a atras atenția cu totul altceva

Foto | Bianca Drăgușanu vrea să dăm "Zoom" pe trupul ei! Poză necenzurată la piscină, cum s-a afișat blonda

Bianca Drăgușanu e una dintre cele mai cunoscute prezențe de la noi din țară și atrage toate privirile de fiecare dată! Aceasta a posta două fotografii în care cere "Zoom" pe trupul ei pentru a arăta că nu are nimic de ascuns.

Bianca a închis comentariile la postare imediat după ce a făcut-o publică

Bianca Drăgușanu își deschide "școala de dive"

Bianca Drăgușanu are de gând să facă toate demersurile necesare, ca visul ei să fie făcut realitate, cât mai repede este cu putință. Iubita lui Alex Bodi a mărturisit că își dorește să fie o profesoară a rafinamentului și a eleganței pentru tinerele din România.

Diva supremă a showbiz-ului românesc a aruncat în spațiul public bomba momentului. Bianca Drăgușanu, cunoscută pentru eleganța de care dă dovadă mereu, dar și pentru imaginea perfectă pe care o afișează cu orice apariție pe care o are, vrea acum să devină profesoară.

Bianca Drăgușanu are planuri. Ea a afirmat că vrea să-și deschidă o ”școală de dive”.

”Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul.

De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive”. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Recomandari