Cea mai bună metodă de a trece peste o despărţire?! După separarea de Justin Bieber, Selena Gomez şi-a schimbat total look-ul. Galerie foto WOW!

După ce s-a aflat că s-a despărţit, DIN NOU, de Justin Bieber, Selena Gomez a decis că este momentul pentru o schimbare de look. Cântăreaţa şi-a tuns părul mai scurt ca niciodată

După ce s-a aflat că s-a despărţit, DIN NOU, de Justin Bieber, Selena Gomez a decis că este momentul pentru o schimbare de look. Cântăreaţa şi-a tuns părul mai scurt ca niciodată

Despărţirea de Justin Bieber pare să îi priască Selenei Gomez. După ce a tot fost văzută în diverse locaţii zâmbitoare foc, cântăreaţa a afişat de curând şi un nou look.

Cea mai bună metodă de a trece peste o despărţire?! După separarea de Justin Bieber, Selena Gomez şi-a schimbat total look-ul. Galerie foto WOW!

De data aceasta, a ales o tunsoare bob, dreaptă, dar foarte scurtă și trebuie să recunoaștem că îi stă foarte bine.

SURSA FOTO: HEPTA.RO

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri