Live acumiRoast Istoric
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Polițistă fără inhibiții. S-a pozat fără sutien și a urcat fotografia pe Facebook

Nidia Garcia, o polițistă din Mexic, a fost suspendată după ce și-a făcut un selfie topless, cu arma lângă ea, în mașina de serviciu, în timp ce trebuia să patruleze străzile din orașul Escobedo, din Mexic, apoi a urcat imaginea pe contul personal de Facebook, aceasta devenind virală

Nidia Garcia, o polițistă din Mexic, a fost suspendată după ce și-a făcut un selfie topless, cu arma lângă ea, în mașina de serviciu, în timp ce trebuia să patruleze străzile din orașul Escobedo, din Mexic, apoi a urcat imaginea pe contul personal de Facebook, aceasta devenind virală.

Drept urmare, imaginea a fost văzută și de șefii ei, care au suspendat-o imediat pe aceasta din funcție și i-au cerut femeii, mamă a doi copii, să-și ceară scuze public, tot pe rețeaua de socializare, pentru gestul făcut. „Am greșit că m-am fotografiat așa în timpul programului de muncă, în timp ce îmi purtam uniforma de ofițer. Vreau să îmi cer scuze față de șefii mei și față de secretarul de securitate pentru actul meu imoral. Mă simt dezgustată pentru rușinea pe care am adus-o poliției, dar și celor celor două fiice ale mele, soțului, părinților, fratelui meu și întregii familii”, a scris Nidia pe rețeaua de socializare, potrivit Libertatea.ro.

Recomandari