Căutare Live

10 cupluri celebre în care partenerii au rămas prieteni chiar și după divorț. Bruce Willis și Demi Moore e unul dintre ele

Atunci când se căsătoresc, nu se așteaptă ca poveștile lor de dragoste să eșueze, dar aceste cupluri au demonstrat că deși s-a ajuns la divorț, ei au putut rămâne prieteni.

Atunci când se căsătoresc, nu se așteaptă ca poveștile lor de dragoste să eșueze, dar aceste cupluri au demonstrat că deși s-a ajuns la divorț, ei au putut rămâne prieteni.

Profimedia

Unele dintre vedetele care au fost căsătorite și au divorțat ani mai târziu au reușit să rămână în relații bune și unii chiar se mai vizitează, sunt prieteni și cresc împreună copiii. Nu toți știu să încheie o relație pe cale amiabilă atunci când s-a consumat iubirea, dar iată că există și excepții. Aceste cupluri faimoase, care au avut milioane de fani, au știut cum să își păstreze relația de prietenie în ciuda divorțului.

Unii dintre ei au reușit să rămână prieteni apropiați pentru că împart custodia copiilor lor, pe când alții și-au dat seama că nu pot pierde persoana de lângă ei și în rolul de cel mai bun prieten, după ce au fost parteneri mai mulți ani. Iată ce cupluri faimoase au acum o relație de prietenie.

Cupluri în care vedetele au rămas prieteni chiar și după divorț

1.Mariah Carey și Nick Cannon

Faimoasa Mariah Carey, care fce furori cu vocea ei de excepție, a fost căsătorită cu Nick Cannon. Atunci când lucrurile între ei nu au mai mers, artista a știut să își păstreze relația de prietenie cu fostul soț chiar și după divorț și împart acum custodia copiilor lor.

2.Gwyneth Paltrow și Chris Martin

Frumoasa actriță Gwyneth Paltrow a fost căsătorită cu Chris Martin, faimosul muzician din trupa Coldplay. Cei doi au hotărât de comun acord să pună capăt relației lor din cauza nepotrivirii de caracter, dar ei continuă să petreacă adesea mult timp împreună pentru că împart custodia copiilor lor.

Citește și: Pentru cine bat clopotele de nuntă în 2022. Care sunt cele mai nerăbdătoare vedete care vor să ajungă la altar

3.Angelina Jolie și Billy Bob Thornton

Superba actriță Angelina Jolie, una dintre cele mai râvnite burlăcițe de la Hollywood, a fost căsătorită în tinerețe cu Billy Bob Thornton. Cei doi s-au despărțit acum mai bine de 10 ani, dar asta nu îi împiedică să rămână în continuare prieteni buni.

4.Channing Tatum și Jenna Dewan

Channing Tatum făcea furori cu trupul său perfect sculptat în filmele Step Up, unde, pe platourile de filmare a cunoscut-o pe Jenna Dewan, cea care i-a devenit și soție mai târziu. Deși au trecut printr-u divorț dificil, cei doi au reușit să rămână prieteni.

5.Orlando Bloom și Miranda Kerr

Orlando Bloom a cucerit toată suflarea feminină cu șarmului său în tinerețe. Tot așa a cucerit-o și pe Miranda Kerr cu care a fost căsătorit. La multi ani după divorț, Miranda a povestit că ea și Orlando, împreună cu actuala lui logodnică, Katy Perry, se întâlnesc adesea și petrec timp împreună.

6.Demi Moore și Bruce Willis

Celebrul actor Bruce Willis a trăit o furmoasă poveste de dragoste alături de Demi Moore, frumoasa actriță brunetă care a avut lumea la picioare în tinerețe. Cei doi făceau furori la Hollywood și au câștigat rapid aprecierea publicului. Ei au fost căsătoriți pentru 10 ani și au divorțat în anul 2000. Cu toate acestea, ei sunt prieteni buni. Demi chiar a participat la ceremonia de reînnoire a jurămintelor dintre Bruce Willis și actuala lui soție.

Citește și: Motivul pentru care cuplurile din trupa ABBA au divorțat. Abia acum au ieșit la iveală aceste detalii

7.Ben Affleck și Jennifer Garner

Ben Affleck și Jennifer Garner, celebrii actori de la Hollywood, au format cândva un cuplu de excepție care apărea pe coperțile tuturor tabloidelor. Când povestea lor de iubire a luat sfârșit și au decis să divorțeze, cei doi au rămas în relații bune de dragul copiiilor lor.

8.Anna Faris și Chris Pratt

Faimoasa actriță Anna Faris a fost căsătorită cu Chris Pratt, cel care acum este soțul uneia dintre fiicele lui Arnold Schwarzenegger. În ciuda neînțelegerilor dintre ei, după divorț, Anna și Chris au spus că vor rămâne mereu prieteni, apreciindu-se extraordinar de mult unul pe altul. Ei au împreună un fiu și impart custodia micuțului lor.

9.Courteney Cox și David Arquette

Courtney Cox, celebra actriță din serialul Friends, a fost căsătorită cu David Arquette și au împreună o fiică pe nume Coco. Chiar dacă povestea de iubire dintre ei s-a sfârșit, ea a recunoscut chiar și după divorț că David este cel mai bun prieten al ei.

10.Madonna și Sean Penn

Faimoasa cântăreață Madonna a trăit o frumoasă poveste de dragoste în tinerețe alături de actorul Sean Penn. După divorț, cei doi au rămas prieteni și de fiecare dată se laudă reciproc în interviuri, având în continuare o relație de excepție.

Cum arată familia lui Șerban Copoț. Cât au crescut copiii și ce mesaj i-a transmis prezentatorul soției, de ziua ei de n... Lorenzo Lamas împlinește în curând 64 ani. Cum arată astăzi bărbatul care a cucerit toată suflarea feminină cu șarmul lu...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x