Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Trupa 3 Sud Est, la ceas aniversar! 20 de ani de la lansarea hitului „Amintirile”

Anul acesta, băieții de la 3 Sud Est sărbătoresc 20 de ani de la lansarea hitului „Amintirile”, Piesa a făcut furori, iar trupa a fost una dintre cele mai apreciate din țară.

Un interviu cu îndrăgiții artiți de la 3 Sud Est, chiar dacă nu au fost prezenți în platoul Observatorului. Cei trei ai vorbit deschis despre calitățile lor dar și despre ce i-a inspirat în alegerea și compunerea pieselor care le-a adus celebritatea.

,,Amintirile,, împlinesc anul acesta 20 de ani de la lansarea piesei.

"Păi a avut o nastere ușoara, copilul a iesit la timp. nu laurentiu avea o piesa mai veche de pe albumul tau realitate cam asa ceva se numea si piesea se numea amintiri mie imi placea foarte mult si tema si cuvantul si piesa aia si ii spuneam lui laurentiu hai sa facem o piesa in genul asta amintiri ,cu ceva ,cu ce frumos e cand iti aduci aminte de fata pe care o iubeai.amintirile a fost prima piesa produsa in propriul meu studio. "

Andreea Bănică, în autoizolare! Vedetă spune tot!

,,Refrenul era cu totul altul daca va aduceti minte baieti.era varza rau.de ce zici ca era varza? pai am tras toata piesa cu vocile si ascultam si cand ajungeam la refren,cine cine ,parca intra asa intr o groapa piesa.cu alte cuvinte cum ai croseta o camasa si gulerul il faci soseta.tu chiar esti intelept.dada ma bucur ca ati observatras.dada.deci mai zi odata fcu camasa,deci e ca si cum ai croseta o camasa si gulerul il faci soseta.a fost adanca asta jur.asta tre sa reflectez la noapte.oricum puteti sa va ganditi si voi acasa la ce am spus ,sunt niste cuvinte intelepte."

Știti cate fete plâng pe piesele voastre alea de dragoste?eu cel putin cateva prietene ne adunam si plangem pe piesele voastre.alta treaba nu aveti?

"Uite ca nu. Voi vă dati seama că și noi am suferit pe piesele noastre,de asta am scris versurile alea."

Averea ascunsă din casa Crinei Abrudan. Ce accesorii ieşite din comun are vedeta

Pe care ai suferit cel mai mult cand ai scris-o?

"Nu mi aduc aminte acuma.hai vio.nu va zic astazi.si băietii plâng cateodata. Nu vă zic eu.la piesa iubire. i am trimis lui viorel. Aveam refrenul de la piesa iubire, dar era in engleza si zic bai trebuie si o varianta in romana si viorel a zis da l ca ti l fac eu si in 10 minute ,o ora a trimis.uita te la el.dar ai si lacrimi in ochi.nu este f cald aicea de la reflectorul dumneavoastra.deci inteleptul trupei a suferit saracul,il durea ficatul"

De ce credeți că vă iubește publicul?

"Nu știu de ce, probabil noi 3 constituim bărbatul perfect. Așa ne a zis o fană. Nu sunteți niciunul perfect, dar aș luat părti de la fiecare și aș construi bărbatul perfect."

De la tine ce crezi ca ar lua,care este calitatea ta?

"Nasul,nu stiu.de la mihai parul.de la tine parul?nu buzele.fetele iși doresc foarte mult buzele mele, asa este de la natură,așa m-am născut, buze de negresă. Am uitat să vă spunem ceva suntem și narcisisti, deci buzele lui mihai, nasul lui viorel si ochii mei ,mai asiatici asa, perfect.cred ca ar iesi ceva interesant."

Vă dorim sa puteti face din acest interviu ,acest material, ma rog sa puti sa faceti ceva ca sa fie dat pe post.

Când veniți în platoul Observator?

"Chiar vreti sa venim acolo? Cu prima ocazie când venim în Bucuresti să promovam ceva."

Recomandari