A început anul cu o poză fierbinte. Întinsă pe scări într-o rochie roșie, Lidia Buble le-a transmis fanilor un mesaj

De Revelion, Lidia Buble s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, purtând o rochie roșie, mulată, spre încântarea urmăritorilor săi.

A început anul cu o poză fierbinte. Întinsă pe scări într-o rochie roșie, Lidia Buble le-a transmis fanilor un mesaj

antena 1

De Anul Nou, Lidia Buble a așteptat și ea nerăbdătoare de scape de anul 2020 și a întâmpinat anul 2021 într-o ținută de excepție. Așa cum ne-a obișnuit, frumoasa cântăreață poartă mereu ținute sexy și postează fotografii care îi scot silueta în evidență, fiind foarte admirată de cei 1,3 milioane de urmăritori ai săi.

Lidia a purtat o rochie roșie, extrem de decoltată, punându-I în evidență bustul amplu, o pereche de pantofi asortați, ruj roșu și bijuterii aurii. Ea s-a fotografiat stând întinsă de scări, iar poziția în care stă îi pune în valoare picioarele lungi și sexy. Fotografia a strâns peste 36.000 de aprecieri.

La descrierea fotografiei, frumoasa cântăreață a scris un mesaj simplu pentru urmăritorii ei, de Anul Nou:

“Să aveți un an pe sufletul vostru!💋 01.01.2021🥂”.

Cu doar câteva ore înainte de a posta această fotografie, frumoasa blondă a postat o altă poză cu el îmbrăcată în latex negru, cu o fustă mulată și un sutien negru asortat. Poza incendiară, făcută în așteptarea noului an, a strâns peste 10.000 de aprecieri.

Lidia Buble și cariera sa

Artista se bucură de o carieră de succes și are numeroase proiecte, dar acest lucru n-o împiedică să încerce să fie cât mai aproape de fanii săi, pe care frumoasa blondină îi alintă ca fiind „bublișorii ei”. Acesta postează des fotografii, clipuri video și story-uri interesante, spre deliciul urmăritorilor săi.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Prin intermediul imaginilor pe care le postează pe rețelele de socializare, Lidia Buble le arată fanilor că se simte bine în pielea sa și că nu se ferește să ofere detalii din viața sa, dincolo de scenă.

În trecut, Lidia Buble a spus că acum, la maturitate face ceea ce atunci când era mică, în casa părinților nu avea voie să facă.

Lidia Buble și fosta ei relație

Deși Lidia și Răzvan Simion, impresarul ei și prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, s-au despărțit de mai bine de jumătate de an, ei au rămas în relații bune. Sunt în continuare prieteni, dai Răzvan o ajută în proiectele sale muzicale.

Cei doi s-au despărțit după 5 ani de relație. Încă de când s-au despărțit, prezentatorul TV a lăsat să se înțeleagă că, el și Lidia vor continua să colaboreze pe plan profesional, chiar dacă nu vor mai forma un cuplu.

Vestea despărțirii celebrului cuplu a șocat lumea mondenă, dar și pe admiratorii celor doi. Cei doi s-au despărțit după o relatie de cinci ani, însă au făcut-o în cel mai civilizat mod cu putință.

Deși au spus că despărțirea a fost de comun acord și nu au dorit să dea mai multe detalii , la scrut timp după după, Lidia a postat pe pagina sa de Instagram:

“Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat”.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri