Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Actorul care și-a luat o soție cu 38 de ani mai tânără. Cum arată și cât e de frumoasă soția lui Patrick Stewart

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Sir Patrick Stewart și Sunny Ozell formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood.

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Sir Patrick Stewart și Sunny Ozell formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood

Profimediaimages.ro

Cei doi s-au cunoscut în 2008, într-un restaurant din Brooklyn. Sunny lucra acolo ca ospătar și Patrick a fost fermecat de apariția ei.

”A spus foarte amabil că vrea să-l vadă Macbeth și apoi i-am dat numărul meu de telefon. A fost singura dată în viața mea când am făcut asta”, a explicat actorul.

Întrebat ce l-a determinat să facă o mișcare atât de îndrăzneață, el a spus: ”Instinctul este totul într-o astfel de situație. Am simțit că vorbesc cu o femeie frumoasă, inteligentă, interesantă, superbă. Se întâmplă rar să găsesți toate aceste elemente la un loc”.

Citește și: Amelia Hamlin a recunoscut că a apelat la o operație de micșorare a sânilor. Cum arăta înainte si de ce a luat această decizie

La scurt timp, au început să se întâlnească și de atunci sunt de nedespărțit.

Cu ce se ocupă Sunny Ozell, soția lui Patrick Stewart

Spre surprinderea lui Stewart, s-a dovedit că Ozell este foarte talentată. Soția sa este un cântăreț de jazz și Patrick recunoaște că această calitate a avut o contribuție semnificativă.

”Talentul este foarte atractiv. Nu contează cum arată cineva. Când auzi muzică minunată, atracția este aproape irezistibilă”, a afirmat el, conform Bright Side.

patrick stewart si sotia sa mai tanara, sunny ozell, la un evenimentpatrick stewart si sotia sa mai tanara, sunny ozell, la un eveniment

Recomandari