Amelia Hamlin a recunoscut că a apelat la o operație de micșorare a sânilor. Cum arăta înainte si de ce a luat această decizie

Amelia Hamlin, fiica faimosului actor Harry Hamlin, a recunoscut că și-a făcut o operație estetică de micșorare a sânilor.

Amelia Hamlin a recunoscut că a apelat la o operație de micșorare a sânilor. Cum arăta înainte si de ce a luat această decizie

profimedia

Amelia Hamlin, actrița cunoscută pentru rolurile sale din Rachel & the TreeSchoolers (2012), Harry Loves Lisa (2010) și The Real Housewives of Beverly Hills (2010), a mărturisit prin ce schimbări a trecut din cauza opera unor operații estetice.

Amelia Hamlin a recunoscut că și-a micșorat sânii

Modelul în vârstă de 19 ani a mărturisit în timpul podcast-ului Skinny Confidential: Him & Her că ideile ei adolescentine erau să o omoare. La vârsta de 16 ani, ea și-a pus un pierce în sfârcul stâng, dar din nefericire, s-a les cu o infecție.

Din cauza faptului că i se inflamase sânul și avea febră foarte mare, Amelia a ajuns la spital. Medicii i-au explicat că dacă ar mai fi așteptat 12 ore ar fi făcut septicemie. După ce specialiștii i-au scos pierce-ul, au observat că sânii ei nu erau de aceeași mărime, după umflătură.

Citește și: Scott Disick are o nouă iubită de 19 ani. Cu cine se iubește acum, după despărțirea de Sophia

Astfel, Amelia a luat decizia de a se opera. Ea scăpat de pericol ca prin urechile acului. Infecția majoră ar fi putut să îi aducă sfârșitul.

Amelia Hamlin e iubita lui Scott Disick

În timpul podcast-ului, Amelia a mai declarat că e într-o relație cu un bărbat mai mare decât ea cu aproape 20 de ani, Scott Disick. El a devenit faimos pentru rolul său din "Keeping Up with the Kardashians".

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Catine.ro
Ultimele știri