Căutare Live

Amelia Hamlin a recunoscut că a apelat la o operație de micșorare a sânilor. Cum arăta înainte si de ce a luat această decizie

Amelia Hamlin, fiica faimosului actor Harry Hamlin, a recunoscut că și-a făcut o operație estetică de micșorare a sânilor.

Amelia Hamlin a recunoscut că a apelat la o operație de micșorare a sânilor. Cum arăta înainte si de ce a luat această decizie

profimedia

Amelia Hamlin, actrița cunoscută pentru rolurile sale din Rachel & the TreeSchoolers (2012), Harry Loves Lisa (2010) și The Real Housewives of Beverly Hills (2010), a mărturisit prin ce schimbări a trecut din cauza opera unor operații estetice.

Amelia Hamlin a recunoscut că și-a micșorat sânii

Modelul în vârstă de 19 ani a mărturisit în timpul podcast-ului Skinny Confidential: Him & Her că ideile ei adolescentine erau să o omoare. La vârsta de 16 ani, ea și-a pus un pierce în sfârcul stâng, dar din nefericire, s-a les cu o infecție.

Din cauza faptului că i se inflamase sânul și avea febră foarte mare, Amelia a ajuns la spital. Medicii i-au explicat că dacă ar mai fi așteptat 12 ore ar fi făcut septicemie. După ce specialiștii i-au scos pierce-ul, au observat că sânii ei nu erau de aceeași mărime, după umflătură.

Citește și: Scott Disick are o nouă iubită de 19 ani. Cu cine se iubește acum, după despărțirea de Sophia

Astfel, Amelia a luat decizia de a se opera. Ea scăpat de pericol ca prin urechile acului. Infecția majoră ar fi putut să îi aducă sfârșitul.

Amelia Hamlin e iubita lui Scott Disick

În timpul podcast-ului, Amelia a mai declarat că e într-o relație cu un bărbat mai mare decât ea cu aproape 20 de ani, Scott Disick. El a devenit faimos pentru rolul său din "Keeping Up with the Kardashians".

Puțini le-au dat șanse, dar sunt încă împreună. Mesajul lui Catherine Zeta-Jones pentru Michael Douglas la aniversarea n... Cele mai sexy ținute ale creatoarei de modă Vera Wang. La 71 de ani, arată ca o adolescentă...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x