Antena Căutare

Actorul Gheorghe Visu, internat la „Matei Balș” și conectat la aparatul cu oxigen: „Are ceva probleme pulmonare mai vechi”

Actorul Gheorghe Visu se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș și este conectat la aparatul cu oxigen.

Gheorghe Visu, internat la “Matei Balș” și conectat la aparatul cu oxigen
Gheorghe Visu, internat la “Matei Balș” și conectat la aparatul cu oxigen

Gheorghe Visu a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook, în care menționează că este conectat la oxigen.

„Cârlan bătrân atașat la perete... îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoațele”

Colega lui de scenă, Carmen Tănase a precizat că actorul are problmele pulmonare mai vechi.

Carmen Tănase, despre Gheorghe Visu: „Lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID”

„Nu știu ce să vă spun cu certitudine care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi și mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Și voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase, potrivit dcnews.ro.

Gheorghe Visu s-a născut la București în 1951 și a studiat Arta Actorului, la Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale”.

De-a lungul timpului actorul a interpretat o mulțime de roluri în filme, seriale, sau pe scena teatrului, primind o sumedenie de premii pentru interpretarea magistrtală.

Serialele în care a jucat Gheorghe Visu

Oamenii care îl cunosc de la televizor pe Gheorghe Visu, l-au văzut cu siguranță în unul dintre serialele:

„Toate pînzele sus”,– Pedro

„Poveste imorală”

„Lacrimi de iubire ”,– Anghel Popa

„Iubire ca în filme” -Nicolae Stoian

„Inimă de țigan”– State Potcovaru

„Regina” - State Potcovaru

„State de România”– State Potcovaru

„Moștenirea”- State Potcovaru

„Pariu cu viața” Alexandru Borundel.

De asemenea, Gheorghe Visu

Filmele în care a jucat Gheorghe Visu

Filmografia este mult mai vastă, Gheorghe Visu interpretând de-a lungul timpului o multitudine de roluri:

„Un zâmbet pentru mai târziu”, „Tată de duminică”, „Singurătatea florilor”, „Comoara din deal”, „E atât de aproape fericirea”, „Profetul, aurul și ardelenii”, „Gustul și culoarea fericirii”, „Un om în Loden”, „Mihail, cîine de circ” , „Mireasa din tren”, „Bietul Ioanide”, „Punga cu libelule”, „Un echipaj pentru Singapore”, „Faleze de nisip”, „Sfârșitul nopții”, „Să mori rănit din dragoste de viață”, „Neamul Arjoca” „Acasă”, „Domnișoara Aurica”, „Baltagul”, „Anotimpul iubirii”„Kilometrul 36”„Cei care plătesc cu viața”„Unde la soare e frig”„Îl osândesc jurații ?”„Înnebunesc și-mi pare rău”„Balanța”, „Nostradamus” ,„A részleg”, „Terminus”„Faimosul Paparazzo”„Ultima gar㔄Golem”„Turnul din Pisa”„Curat Caragiale! Parol!”„Istoria literaturii”„Examen”„Dulcea saună a morții”„Bolondok éneke”„Visul lui Liviu”„Totul pentru copiii mei”„Hacker”„Camera ascuns㔄Still Center” „Brand”„Challenge Day”„Iubire cu pumnul”„State de România”„Maronese și Iura Luncașu”„State și Flacăra”„Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”„Condamnat la viaț㔄Jocul de-a vacanța” „Câini, regia Bogdan Miric㔄Ghinionistul”„Moromeții 2”„Heidi”

Rochia cu decolteu amplu care îi pune în evidență atuurile fizice. Iuliana Pepene, atrăgătoare înca de la primele ore... Reacția Familiei Regale după anunțul avortului spontan suferit de Meghan Markle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x