Antena Căutare

Reacția Familiei Regale după anunțul avortului spontan suferit de Meghan Markle

Meghan Markle, soția Prințului Harry, a dezvăluit, în cadrul unei scrisori, că a suferit un avort spontan în iulie 2020.

meghan markle si printul harry, dupa ce ducesa a pierdut un copil in iulie 2020
Meghan Markle, soția Prințului Harry, a dezvăluit, în cadrul unei scrisori, că a suferit un avort spontan în iulie 2020 | Profimediaimages.ro

”Știam, în timp ce îmi strângeam în brațe primul născut, că îl pierd pe al doilea.”, a spus ea despre momentul în care a simțit o durere în zona abdomenului.

Ea a continuat: ”Am căzut pe podea, cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi”.

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare despre clipele în care Meghan Markle a simțit că-și pierde copilul

La scurt timp, a ajuns pe mâinile medicilor, iar Prințul Harry i-a fost aproape în aceste momente grele. Meghan povestește, de asemenea, și clipele dureroase în care plângeau pierderea copilului.

Articolul continuă după reclamă

”Am simțit palmele lui în ale mele și i-am sărutat încheieturile, umede de lacrimile noastre”, au fost cuvintele fostei actrițe.

Familia Regală Britanică, prima reacție despre avortul suferit de Meghan Markle

Oficial, Palatul Buckingham nu a ieșit cu nicio declarație și Prințul Charles a refuzat să comenteze. Cu toate acestea, publicația People a reușit să obțină câteva informații din interiorul familiei.

Citește și: Meghan Markle își urăște o parte a corpului și refuză să îi fie fotografiată. Ce trăsătură o dezgustă pe Ducesa de Sussex

”Există multă tristețe în jurul familie”, a afirmat o sursă pentru ziar, care a subliniat că aceasta este o problemă personală.

Un alt apropiat al Familie Regale Britanice a adăugat că există o ”tristețe de înțeles”.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndepărtat de Familia Regală Britanică

Prințul Harry și Meghan Markle au decis, în 2019, să părăsească Familia Regală Britanică.

Ei au dat de înțeles că de vină este ”atitudinea de intimidare” a Prințului William, despre care s-a scris că nu o place pe soția fratelui său.

Citește și: Când o să devină prinț nepotul ei, Archie. Ce decizie importantă va putea lua fiul lui Meghan Markle

La câteva luni, ei s-au mutat într-un conac din California, acolo unde locuiesc cu Archie, fiul lor.

Actorul Gheorghe Visu, internat la „Matei Balș” și conectat la aparatul cu oxigen: „Are ceva probleme pulmonare mai vech... Dezbracată de inhibiții pe rețelele de socializare. Tokyo din Casa de Papel, imagini provocatoare, doar în lenjerie inti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x