Actorul Johnny Depp, dezvăluire neașteptată despre Clejani! Margherita a făcut totul public

Margherita de la Clejani a dezvăluit ce mesaj a transmis celebrul actor de la Hollywood despre familia sa!

Margherita de la Clejani și actorul Johnny Depp

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns recent în vizorul polițiștilor după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

JOHNNY DEPP, MESAJ DESPRE FAMILIA CLEJANILOR

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

S-a dovedit ulterior, în urma testelor efectuate, faptul că vedeta a consumat substanțe cu efect psihoactiv.

CITEȘTE ȘI: Margherita de la Clejani, filmare interzisă minorilor! Bruneta a renunțat total la inhibiții

În prezent se așteaptă rezultatele analizelor de la INML pentru a se descoperi ce droguri a consumat Margherita de la Clejani înainte de-a se urca la volanul mașinii, dar și ce pedeapsă riscă aceasta pentru faptele comise.

Johnny Depp ,un mare fan al tarafului din Clejani!

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Între timp însă, Margherita de la Clejani nu pare foarte afectată de tot scandalul, ci are grijă să își surprindă fanii cu apariții surprinzătoare!

CITEȘTE ȘI: Interzis minorilor! Margherita, filmată când se dezlănțuie fără inhibiții într-un loc public | VIDEO

Admiratorii vedetei au observat că, în ultima perioadă, Margherita de la Clejani a început să pozeze în „fata rea”, fotografiile sale fiind desprinse parcă dintr-un lume întunecată, cu personaje negative. Poate nu întâmplător aceasta are poze în care își declară susținerea pentru mafia.

Recent, poate cu scopul de-a reaminti fanilor cât de apreciată este familia Clejanilor, Margherita a postat pe pagina sa de Facebook o captură video ce îl surprinde pe celebrul actor de la Hollywood Johnny Depp cu îi laudă pe artiști. Poză a adunat imediat numeroase reacții.

Ultimele știri